Skip to content

'CITY TRANS - A''
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-01-25 15:17:42
JSON

NIPT: L91924024I
Administrator: Eni Sada
Objekti i Veprimtarisë: 1.Transport urban publik qytetas dhe ndërqytetas. Transport ndërkombëtar njerëzish dhe mallrash. 2.Import-eksport. 3.Shërbim agjensie të transportit.
Emërtime të tjera Tregtare: 'CITY TRANS - A''
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 23.07.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tiranë AA 610 PI ; Tiranë AA 511 PI; Tiranë AA 513 PI ;Tiranë AA 230 VM ; Tiranë AA 061 OT ; Tiranë AA 057 OT ; Tiranë AA 563 PI ; Tiranë AA 063 OT ; Tiranë AA 054 OT ;Tiranë AA 514 PI; Tiranë AA 058 OT ; Tiranë AA 515 PI ; Tiranë AA 609 PI; Tiranë AA 138 VM; Tiranë AA 608 PI ; Tiranë AA 348 PI ; Tiranë AA 564 PI ; Tiranë AA 062 OT ; Tiranë AA 972 PF ; Tiranë AA 663 UC ; Tiranë AA 056 OT ; Tiranë AA 486 PI ; Tiranë AA 158 VM; Tiranë AA 713 UC ; Tiranë AA 049 VM ; Tiranë AA 613 UC.
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga ''Ded Gjo Luli'', Pasuria e Paluajtshme Nr.6/901, Zona Kadastrale Nr.8350, Vol.38, Faqe 211

Adresa:
Rruga e Kavajës përballë UFO; Rruga "7 Nëntori" parkim autobuzash me nr.80/31, Zona kadastrale 2679

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti historik I regjistrit tregtar date 07.11.2019
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare: Transferimi I kotave te kapitalit date 13.08.2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Punuar Nga : L.Kanani/ A.Baja