Skip to content

House of Colors
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-15 08:01:37
JSON

NIPT: M11510004U
Administrator: Marjon Gorica
Objekti i Veprimtarisë: Prodhimin, import eksport, tregtimin me shumice dhe pakice te bojrave te ndryshme per lyerje ne fushen e ndertimeve civile dhe cdo sektor ku gjen aplikim perdorimi i bojrave si dhe te materialeve te ndertimit apo te makinerive. Import eksport te artikujve te ndryshem industriale, hidrosanitare, artikuj te konsumit te gjere, produkte gjysem te gatshme, mjete dhe artikuj pune ne fushen e ndertimit. Ndertimi i objekteve te ndryshme civile dhe industriale dhe riparimin e tyre. Sherbim transporti per te trete. Punime te ndryshme dhe riparime ne fushen e ndertimit (suvatime, lyerje, izolime).
Emërtime të tjera Tregtare: House of Colors
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 24/02/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga Selite e Vjeter, pallati Brari, kulla 1, kati 0

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 15.10.2021
Akt themelimi , date 24.02.2021
Statuti i shoqerise, date 24.02.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara