Skip to content

KUDOPAY
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-07-14 08:43:05
JSON

NIPT: M11612033A
Administrator: Adriano Kadriu
Objekti i Veprimtarisë: Instalime per sisteme karburantesh si sisteme elektronike, informatike, të automatizuara dhe me kartë, impiante dhe rrjete te komunikimit dhe telekomunikimit, të pajisjeve dhe aparaturave kompjuterike dhe informatike, sherbimi i mirëmbatjes dhe zhvillimit të komponenteve te tyre perberes.Ndermjetesim midis grosisteve dhe shitjeve me pakice karburantesh. Import- eksport, tregti me shumicë dhe pakice ta artikujve të ndryshem industrial, elektronike, elektrike, informatike etj. Zhvillime dhe mirëmbajtje te Software dhe Hardware. Me qellim realizimin e objektit të mesiperm shoqeria mund te marre pjesë në cfaredo lloj marreveshje tregtare dhe/ose joint venture me shoqëri te tjera e sipermarrje si edhe te kryejë cdo akt tjetër te nevojshem.
Emërtime të tjera Tregtare: KUDOPAY
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 09/04/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga Emin Duraku, pallati Annik shpk, kati i dyte, ap. 25.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar, date 16.02.2022
Statuti i shoqerise, date 09.04.2021
Vendimi i shoqerise, date 01.06.2021
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 19.04.2023
Kontratë për Shitblerjen e Kuotës datë 28.04.2022
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 14.07.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara / P. Nikolli