Skip to content

Shoqëri e Thjeshtë INTEKAR - ASL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-10-19 07:31:30
JSON

NIPT: M17323202S
Administrator: Abdulkadir Kart, Cesim Demir
Objekti i Veprimtarisë: Zbatimin e projektit "Ndërtimin e Tunelit të Llogarasë" (në seksionin rrugor Orikum - Himarë pjesë e Autostradës SH8 (Vlorë - Sarandë ).
Emërtime të tjera Tregtare: Shoqëri e Thjeshtë INTEKAR - ASL
Forma ligjore: Shoqëri e thjeshtë
Viti i Themelimit: 08/11/2021
Rrethi: Vlore
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Turqi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 2
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: I. “ASL INSAAT TAAHHUT VE SINAYI TICARET LIMITED SIRKETI” shoqeri aksionare Turke, e themeluar ne Stamboll, me adrese Guzeltepe Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulv. Nr:6/20, Eyupsultan dhe NIPT 492870 (Sipas Marreveshjes se Shoqerise se Thjeshte, date 08.11.2021)

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, date 29.12.2022, terhequr nga QKB date 19.10.2023, Pronaret perfitues te subjektit Shoqëri e Thjeshtë INTEKAR - ASL, zoterues te 25% te kapitalit e me teper, jane :

Abdulkadir Kart , shtetas turk, i datelindjes 1964, pronar perfitues per 70% te kapitalit, pasi zoteron 100% te kapitalit te shoqerise meme ASL INSAAT TAA. VE SAN TIC LTD, ndersa shoqeria ASL INSAAT TAA. VE SAN TIC LTD zoteron 70% te kapitalit tek Shoqëri e Thjeshtë INTEKAR - ASL. Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 08.11.2021

Serkan Çam , shtetas turk, i datelindjes 1983, pronar perfitues per 30% te kapitalit, pasi zoteron 100% te kapitalit te shoqerise meme INTEKAR YAPI TURIZM ELEKTRIK, ndersa shoqeria INTEKAR YAPI TURIZM ELEKTRIK zoteron 30% te kapitalit tek Shoqëri e Thjeshtë INTEKAR - ASL. Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 08.11.2021

II. “INTEKAR YAPI TURIZM ELEKTRIK INSAAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI” shoqeri aksionare Turke, e themeluar ne Ankara, me adrese Bestepe Mah. Nergis SK. No:7A/48, Yenimahahlle dhe NIPT 428431 (Sipas Marreveshjes se Shoqerise se Thjeshte, date 08.11.2021)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Meshkuj
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlore, Orikum, Në Seksionin rrugor Orikum - Himarë, pjesë e Autostradës SH8 (Vlorë - Sarandë)

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 19.10.2023
Marreveshja e shoqerise se thjeshte date 08.11.2021
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 19.10.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2021
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2022
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: 944 876 300,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 114 253 676,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:5 299 351 725,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:585 467 846,00
Punuar Nga : A.Baja / A. Lala