Skip to content

Trema Investment
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-01-30 09:14:24
JSON

NIPT: M31327008S
Administrator: Ilir Trebicka
Objekti i Veprimtarisë: Investim në fushën e pasurive të paluajtshme, përfshirë struktura hoteliere, turistike dhe të ngjashme, përfshirë këtu zhvillimin e pasurive të paluajtshme dhe ndërtimin e tyre shitje dhe blerje pasurish të paluajtshme dhe çdo lloj ndërtimi të realizuar nga vetë shoqëria, përfshirë këtu dhe projekte në zhvillim e sipër, përgatitja e planeve të zhvillimit për zonat e zgjedhura, hartimi i projekteve për planet e zhvillimit dhe për çdo lloj tjetër investimi në fushën e real estate.
Emërtime të tjera Tregtare: Trema Investment
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 23/01/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 4
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Administratori i shoqërisë nuk mund të shesë dhe/ose blejë pasuri të paluajtshme në emër dhe për llogari të shoqërisë, pa marrë më parë miratimin paraprak me shkrim të asamblesë së ortakëve.
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Rruga “Ibrahim Rugova”, Pallati 40/2/4, Njësia Bashkiake nr. 5, Tiranë.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 30.01.2023
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : P. Nikolli