Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Forma Ligjore:Person Fizik
Rezultate gjithsej: 1812

ERVIS MARTINAJ

K61927004F
(Tregtim dhe Sherbime komjuterike e servise.)

Tiranë ALL

Vasilika Martinaj

L21515022U
(Bar-kafe)

Tiranë ALL

MARIANO BELLOMARE

M21415010S
(Marketing online, strategji tregtimi online dhe furnizimi i sherbimeve te mesimdhenies ne distance.)

Tiranë ALL

Egli Haxhiraj

M02416029K
(Ushtrimi i profesionit të Avokatit. Shitje e kurseve profesionale online si dhe e kurseve Masterclass, konsulencë ligjore, fiskale dhe online marketing. Shërbime ndërmjetësimi në shit-blerjen e pasuriv)

Tiranë ALL

Brunilda Liçaj

L21811509M
(Eksperte Turizmi)

Durres ALL

Denis Haska

L81617027K
(Sherbime linguistike, perkthim, lokalizim, redaktim, interpretim nga gjuha shqipe drejt gjuheve te huaja dhe anasjelltas.)

Tirane ALL

Ervis Çaça

L32106026V
(Servis automjetesh. Instalim impiante gazi. Shit-blerje automjetesh.)

Tiranë ALL

Ylli Xhafa

L86423401G
(Sherbim interneti dhe rrjete televizive.)

Diber ALL

ALBAN RULI

K71822003Q
(Permbarues gjyqesor privat nga data 13.08.2010)

Tirane ALL

Jamarbër Malltezi

L71407002O
(Përkime të ndryshme, redaktim dhe/ose recensim të materialeve të ndryshme të shkruara, ne gjuhen shqipe dhe në gjuhë të huaj.Konsulence ne fushen e menaxhimit të projekteve, vlerësimit dhe auditimi)

Tirane ALL

Andi Bakiaj

M22708404U
(Tregtimi me pakice i artikujve industriale, tapete, parkete, mokete, grila, leter murale, rozeta, spote, pvc, etj. import, export,projektime,arredime,punime te ndryshme etj.)

Fier ALL

Agron Nezaj

L62420012S
(Sherbime ndermjetesimi, menaxhim pronash, etj.)

Tirane ALL

Elton Fejzulla

M23403404L
(Tregtim i materialeve industriale, elektrike, elektroshtëpiake, hidraulike, vegla pune, kancelari, pajisje informatike dhe eketronike.Tregtim lëndë drusore , materiale dekori, ushqime, lodra. Filmime me k)

Fier ALL

Luan Sefa

L32119012B
(Tregeti me pakice e shumice, import-eksport, perpunim dhe prodhim te syze optike, dielli, lente optike, lente kontakti, vizita okulistike, sherbime laboratorike si dhe aksesore te ndryshem industriale, etj.)

Tirane ALL

Shkëlqim Hajno

L54212802Q
(Radio)

Sarande ALL

EFTALI QIRJAQI

K46526078I
(Sherbime te auditimit,ekspertiza kontabel,sherbime kontabiliteti,sherbime te dhenies te sigurise,konsulence ekonomike,financiare,ligjore dhe sherbime te tjera per shoqerite tregtare,entet publike,organizata )

Shkoder ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

VIOLETA MULLA (NEZHA)

K31601144M
(Kontabiliste e Miratuar, Konsulenca Ligjore)

Tirane 4081832 ALL

FATMIRA KASTRATI

K46523036S
(Audituese Ligjore.)

Tirane ALL

Meri Lika

L41528005F
(Audit ligjor)

Tirane ALL

ENEDA RAHMANI

K71612001N
(Ekspert kontabel e autorizuar.)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni