Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:FUQI
Rezultate gjithsej: 3

AGONSET

L21708023A
(Kryerjen e veprimtarise radiotelevizive, perfshire por pa u kufizuar ne konceptimin, pergatitjen, financimin, realizimin, prodhimin, transmetimin e produkteve te ndryshme audiovizive si dokumentare, emisione)

Tiranë ALL

AGRO KORCA

L84016001A
(Perpunim fruta dhe perime me teknologji te ndryshme, mishit, peshkut, prodhim dhe ambalazhim ne formate te ndryshme te pijeve alkolike, energjike, frutave, perimeve te freskta dhe te ngrira, cajrave te ftoht)

Korce ALL

AGRO INVEST KORÇA

M24215601J
(Grumbullimi, prodhimi dhe perpunimi i artikujve bujqesore, ushqimore, i nënprodukteve të gatshme e gjysëm të gatshme: - Ngritja dhe shfrytëzimi i linjave të industrisë ushqimore për përpunimin e fru)

Pogradec ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni