Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Florenc Gjikuria
Rezultate gjithsej: 3

Mbi 1000000 Fitim 2015

GJIKURIA

J62903456H
(Ndërtim, montim dhe rikonstruksion i objekteve dhe veprave të çfarëdollojshme, industriale, turistike, civile. Asfaltim rrugësh, punime bonifikimi. Prodhim i materialeve të ndërtimit, si dhe transport i )

Tiranë 23866363 ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

ROMANO PORT

K51625501O
(Ndërtim dhe shfrytëzimi i portit të hidrokarbureve në zonën e Porto Romano Durrës. Gjithashtu shoqëria do të ketë si objekt aktiviteti të gjitha veprimtaritë e lidhura direkt ose tërthorazi me aktiv)

Durrës 130028596 ALL

SPORT KLUB HIMARA

L07229201M
(Organizimi i aktiviteteve sportive, kryesisht në sportin e futbollit dhe volejbollit por edhe për lloje të tjera sporti. Krijimi i ekipeve zinxhir për sportet aktuale si dhe pjesëmarrja në garat sportive )

Vlorë -3583197 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni