Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Koco Kokedhima
Rezultate gjithsej: 6

Mbi 1000000 Fitim 2015

BOJA TIRANA (Ish-BOJA LLAQE)

J61817074A
(Prodhim tregtim të bojrave e llakëve të ngjyrave dhe ambalazheve të ndryshme si bojra vaji, bojra zmalto alkide, bojra hidromat, të trafikut rrugor etj. Dhënien me qira të pronave të paluajtshme në pro)

Tiranë 1142009 ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

Remonti Elektrik

J62903394N
(Riparimet dhe remontet e mesme dhe kapitale te makinave elektrike rrotulluse te cdo tipi, fuqie e tensioni. Sherbim dhe remont kapital te transformatoreve te fuqise, furrave elektrike,rrotulluese reaktoreve te )

Elbasan 100774056 ALL

2K GROUP

J82221005L
(Ushtrimi i veprimtarisë private në fushën e studimit,projektimit , supervizionin dhe ndërtimin e veprave publike dhe ndërtime të tjera,objektet turistike. Realizimin e studimeve urbane, të gjitha lloj)

Tiranë -11474875 ALL

PRODH.MAT.NDERTIMI 

K02727219I
(Prodhim materiale ndërtimi, import lëndësh të para e materiale ndihmëse, punim zdrukthëtarie, prodhim materiale inertes, përpunim hekuri e parafabrikate të ndryshme, eksport, prodhim traversash, transpo)

Elbasan -3486716 ALL

F.K. APOLLONIA SH.A.

K23326401F
(Klub Futbolli APOLONIA)

Fier -3426745 ALL

KoKo Auction House

L81623021P
(Kryerja e veprimeve te ndermjetesimit apo veprimeve te tjera tregtare, ne rruge elektronike, sipas legjislacionit ne fuqi, per shitjen e sendeve te luajtshme apo te paluajtshme, piktura, skulptura, krijime a)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni