Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Redi Struga
Rezultate gjithsej: 4

Mbi 1000000 Fitim 2015

InfraKonsult

L21512022F
(Studim, projektim, mbikqyrje, kolaudim, konsulence per ndertim e zbatim te veprave ndertimore publike dhe private, objekte turislike, ushtarake, kulti, industriale dhe te veprave ndertimore te te gjitha llojeve)

Tiranë 25120276 ALL

MS Construction

M11923006V
(Ndertime te ndryshme kulturore,shteterore,shendetesore,bujqesore,fabrika,uzina, banesa etj.Projektime,instalime,punime restaurimi etj. Veprimtari ne fushen e transportit,te mallrave brenda dhe jashte vendit,)

Tirane ALL

Smart Construction Invest

M12129013M
(Ndertime te ndryshme kulturore, shteterore, shendetesore, bujqesore, fabrika, uzina, banesa etj. Projektime, instalime, punime restaurimi etj. Veprimtari ne fushen e transportit, te mallrave brenda dhe jashte v)

Tirane ALL

Global DEVELOPMENT

M31330012P
(Ndertime te ndryshme kulturore,shteterore,shendetesore,bujqesore,fabrika,uzina, banesa etj.Projektime,instalime,punime restaurimi etj.Veprimtari ne fushen e transportit,te mallrave brenda dhe jashte vendit,)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni