Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Sokol Haxhia
Rezultate gjithsej: 3

SOKOL-ALB

L82309019S
(Shoqeria ka per objekt te saj kryerjen e te gjitha aktiviteteve qe nje shoqeri me pergjegjesi te kufizuar mund te ushtroje ne baze te legjislacionit Shqiptar, brenda ose jashte territorit te Republikes se Sh)

Tiranë ALL

DKM GROUP

L91722007C
(Shoqëria ka për objekt të saj kryerjen e të gjitha aktiviteteve që një shoqëri me përgjegjesi të kufizuar mund të ushtrojë në bazë të legjislacionit shqiptar, brenda ose jashtë territorit të Rep)

Tiranë ALL

AKSIA&PARTNERS

M21828051Q
(ofrimin e shërbimeve në sektorin e aktiviteteve sportive, në veçanti: të ofrojë asistencë dhe këshillim për veprimtaritë e lidhura me përfaqësimin sportiv, duke kryer të gjitha aktivitetet me ka)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni