Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Status: Ç’regjistruar
Rezultate gjithsej: 299

Alban Shehu

L73425001I
(Televizion.)

Berat ALL

Tauland Kurti

L33407203L
(Tv-kabllor)

Elbasan ALL

Engjëllushe Veliaj

K93307402R
(Televizion kabllor lokal)

Fier ALL

ARBEN CAKA

K37507060E
(Televizion lokal.)

Erseke ALL

IN Events (ish "MUSIC TELEVISION ALBANIA")

L31716002S
(Aktiviteti ne fushen e transmetimeve radio-televizive. Prodhimi, transmetimi dhe ritransmetimi i programeve dhe prodhimeve te ndryshme audio-vizuale. Prodhimin, procesin teknik, riprodhimin importin-eksporti)

Tiranë ALL

PREZA-TELEVIZION

K81721001Q
(Hapje televizioni lokal, shtrirje e rrjetit kabllor,prodhim transmetim dhe ritran. te programeve etj)

Tiranë ALL

Star TV(ish "STAR-E.L.I.")

K41907002C
(Kryerja e transmetimeve televizive nepermjet hapjes se televizioneve kabllore si dhe ndertimit dhe shfrytezimit te trasmetimit kabllor.)

Tirane ALL

INOV SM 88

L82110006J
(Sherbime te pergjithshme informatike, Marketing , asistence, konsulence dhe me fuqi perfaqesimi te profesionisteve , kurse kompiuteri , konsulence marketingu . Aktivitet ne formimin profesional te fushen kompiu)

Tirane ALL

Riza Jaho

K94014401O
(Televizion Kabllor.)

Fier ALL

MRM

K64303005T
(Veprimtari radio televizive,prodhim transmetim e ritransmetim i programeve dhe informacioneve me ane te zerit,te figures,sinjaleve te koduar,nepermjet valeve elektromagnetike,kabllove perseritesave satelitav)

Korce ALL

LUFTAR DERVISHI

K38709493W
()

Skrapar ALL

EDUART FEKA

K32830403J
()

Fier ALL

Shkelqim Bërhami

K71513505I
(Veprimtari ekskluzive transmetimi radioteleviziv (kabllor))

Durrës ALL

Ervis Beqiri

L31315004R
(Shperndarje e sinjalit televiziv kabllor)

Tiranë ALL

Oriel Vavla

L03002001M
(Transmetim sinjali kabllor.)

Berat ALL

Shpëtim Bego

K74629402V
(Televizion Kabllor me pagese)

Fier ALL

Ardian Dardha

K82909801M
(Televizion kabllor dhe percjelles interneti, agjenci turistike)

Kavajë ALL

ALTIN BASHA

K93120207M
(Shitje sinjali televiziv(tv Kabllor))

Elbasan ALL

Arben Xhina

K92817202A
(Operator i televizionit kabllor lokal)

Elbasan ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni