Skip to content

SIGAL UNIQA Group AUSTRIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-13 12:08:23
JSON

NIPT: J91809007H
Administrator: Avni Ponari
Objekti i Veprimtarisë: Sigurimin ndaj dëmeve dhe risigurimet, në përputhje me ligjin “Për veprimtaritë e sigurimit, të risigurimit dhe ndërmjetësimit në sigurime dhe risigurime” si dhe çdo objekt tjetër të lejuar nga legjislacioni dhe që nuk vjen në kundërshtim me aktet ligjore dhe nënligjore në fushën e sigurimeve. Shoqëria nuk do të ushtrojë veprimtari në lidhje me sigurimin e jetës.
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 22.02.1999
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 147 483 647,00
Numri i pjesëve: 551 608
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Erhard Dr Busek, Vinzenz Benedikt, Andreas Brandstetter, Gerald Mag. Muller, Alexander Breit, Martin Mata, Wolfgang Kindl
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: LR -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Bulevardi Zogu I, Nr. 1

Adresa:
Lezhe Mamurras MAMURRAS Lagjja Zef Hoti, Godina Shala, Kati 1, Nr. 3, Qender Mamurras Fier Fier FIER Lagjja Apollonia, Bulevardi Jakov Xoxa, Pallati 1, Shkalla 4 Gjirokaster Gjirokaster GJIROKASTER Blloku i Furrave, Lagjia Pllake Kukes Kukes KUKES Rruga Nacionale Kukes-Krume, Ndertesa Nr.1, Zona Industriale prane DRSHTRR Durres Durres DURRES Rruga "Telat Noga", Shkalla 1, Kati 1, Ap.3 Durres Durres DURRES Lagjja 3, Rruga Skenderbeu, Qendra e Biznesit Monun Korce Korçe KORCE Lagjia Nr. 17, Rruga Muzakajt, Qendra e Biznesit L.A, Kati 1 Shkoder Shkoder SHKODER Lagjia Skenderbeg, Rruga Adem Jashari, Godina Nr. 1, Kati 1 Elbasan Elbasan ELBASAN Lagjia 5 Maj, Rruga Kasem Sejdini, Ndertese 1 - kateshe, prane Ndermarrjes se Sherbimit te Automjeteve. Gjirokaster Gjirokaster GJIROKASTER Lagjja 18 Shtatori, ne krah te Gjykates se Rrethit Gjorokaster. Durres Kruje KRUJE Lagjia Nr. 1, Sheshi Mustafa Kruja, Ndertesa 3-kateshe, kati 1, perballe Postes Qendrore. Lezhe Rreshen RRESHEN Ne qender te Sheshit Abat Doci Shkoder Shkoder SHKODER Lagjia Vasil Shanto, Rruga Studenti, Pallati Fishta 2, Kati 1 Durres Durres DURRES Lagjja Nr. 3, rruga Kostandin Kristoforidhi, P. 1074, prane Emporiki Bank Fier Fier FIER Lagjia "1 Maji", Rruga Jani Bakalli, Tek Kupola Center, Perballe Poliklinikes. Tirane Preze FUSHE PREZE Rruga nacionale Vore-Fushe Kruje, Km. 5, Kioske tek pika e kolaudimit, Fushe Preze Vlore Sarande SARANDE Lagjja 1, Rruga e Flamurit, prane Albtelekom, ngjitur me Muzeun Arkeologjik Diber Peshkopi PESHKOPI Lagjia Treg, Rruga e Parkut, Prane Drejtorise se Sherbimit te Automjeteve, nr.3. Diber Peshkopi PESHKOPI Lagjja Nazmi Rushiti, perballe 5 Shkolles 8 vjecare Demir Gashi Berat Berat BERAT Lagjja Mangalem, Rruga Kostaq Stefa, perballe Galerise se Arteve EDWARD LEAR Shkoder Shkoder SHKODER Rruga Levizja e Postribes, Objekti Nr. 36, Kati i pare, prane DRSHTRR Shkoder. Kukes Kukes KUKES Lagjja Nr. 6, Rruga Drini, ndertese private Tirane Tirane TIRANE Në afërsi të rrugës interurbane Vorë- Fushë Prezë,,pranë mobileri "Kaziu" dhe pikës së kolaudimit Fier Fier FIER Lagjia Sheq i Madh, Rruga "Teodor Muzaka", Godina nr-91/1, Kati 1, Nr.2, Sheq i Madh Vlore Vlore VLORE Lagjia Pavarsia, Qendra Tregtare Riviera Fier Fier FIER Lagjja 1 Maj, Rruga Enriko Veizi, Prane Kolaudimit, Godina nr.1 Fier Lushnje LUSHNJE Lagjja Loni Dhamo, prane ish Hotel Myzeqeja Tirane Preze PREZE Rruga e Rinasit, Ndertesa Nr.7, ne Njesine Co.Working, Qeliza L1 e Kompleksit te Ndertesave te Tirana Business Park, Fushe-Preze Korce Korçe KORCE Lagjja 8, Rruga "Stavri Gjerazi", ndertesa nr. 1/4 Berat Berat BERAT Lagjia Clirim, Rruga Baki Gjebrea, prane DRSHTRR Berat. Tirane Kashar KASHAR Autostrada Tirane-Durres, Km 5, Rruga Monun, Nr.58. Korce Korçe KORCE Bulevardi Republika, perbri Kinema Millenium Durres Maminas MAMINAS Prane karburant Kastrati, Vellezerit Osmani Lezhe Lac LAC Ne qender, prane Pallatit te Kultures Kukes Kukes KUKES Lagjja 5, Bulevardi Kryesor, Pallati 16, Shkalla 1 Lezhe Lezhe LEZHE Lagjja Beslidhja, Sheshi Beslidhja, perballe Hotel Turizmit Korce Pogradec POGRADEC Lagjia nr.2, Rruga "Reshit Çollaku", Pallati 60, Shkalla 3, kati 1, Apartamenti 1 Tirane Tirane TIRANE Bulevardi Bajram Curri, Pallati 1 Maji, Shk. 8, Kati I, Ap. 7 Tirane Tirane TIRANE Bulevardi Zogu I, Pallati i Diplomateve, nr.57 Durres Kruje KRUJE Kioske brenda ambjenteve te Aeroportit "Nene Tereza", Rinas Tirane Tirane TIRANE Njesia Bashkiake Nr. 7, Bulevardi Gjergj Fishta, Rruga Irfan Tomini, prane kolaudimit te automjeteve, Godine 1 kateshe, Nr. 3 6 Korce Pogradec POGRADEC Rruga Rinia, Lagjja 2, Pallati 80, prane Raiffeisen Bank Shkoder Shkoder SHKODER Lagjja Vojo Kushi, Rruga Qemal Draçini, Godina 9-kateshe prane Teatrit Migjeni, kati i dyte Gjirokaster Permet PERMET Lagjja Varosh, Rruga Meleq Gosniqti, perballe Gjykates Korce Korçe KORCE Rruga Partizani, Lagja 4, sheshi Trekendeshi Tirane Kashar KASHAR Unaza e Re,Rruga Teodor Keko,Kati 0 teknik. Diber Bulqize BULQIZE Lagjja Minatori, Rruga 18 Shkurti, ndertesa perballe Bashkise, Kati 1, Nr. 1 Gjirokaster Gjirokaster GJIROKASTER Lagjia "Fusha e Vjeter e Sportit", Rruga "Nacionale", Ndertesa Nr.1, Kati 1 Tirane Tirane TIRANE Dyqani nr.6, Kati perdhe ne Rrugen Deshmoret e 4 Shkurtit, ish- Blloku ) Tirane Kavaje KAVAJE Lagjja 1, Sallbeg, Bulevardi kryesor, ndertesa nr. 4165, kati 1 Shkoder Kelmend VERMOSH Kioske prane pikes se kalimit kufitar Vermosh , Kelmend, Malesi e Madhe, Shkoder Elbasan Elbasan ELBASAN Lagjja 28 Nentori. Rruga 11 Nentori, pallati 109\1, kati i dyte Diber Burrel BURREL Lagjja Partizani, prane Hotel Turizmit

Telefoni:
42233308

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 358 608 563,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 353 312 529,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:2 951 235 425,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 353 312 529,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015