Skip to content

SICRED
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-13 12:08:23
JSON

NIPT: K42201801Q
Administrator: Genc Koxhaj
Objekti i Veprimtarisë: Sigurimi i jetës në përputhje me ligjin nr. 52/2014, date 22/05/2014 "Për veprimtarinë e Sigurimit dhe të Risigurimit", si dhe aktet e tjera ligjore dhe nënligjore, në fushën e sigurimeve të jetës (konform klasave 19, 20, 21 të seksionit B aneksi I të nenit 6 të ligjit, si dhe klasat 1 dhe 2 seksionit A aneksi I, nenit 6 pika 4 e ligjit).
Emërtime të tjera Tregtare: SICRED
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 06.10.2003
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 481 000 000,00
Numri i pjesëve: 481 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Artan Xhori, Selman Lamaj, Arjana Santo
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: LR -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njesia Bashkiake Nr. 5, Rruga "BRIGADA e VIII-te", Vila Nr. 3/1.

Adresa:
Fier Fier FIER JAKOV XOXA - LAGJA K.PEZES Durrës Durrës Durrës Rruga Tregtare nr.3. Korce Korçe KORCE Rruga Kristaq Grabocka, zona kadastrale 8561, nr pasurie 2/391-N1, kati 1 Gjirokaster Gjirokaster GJIROKASTER Lagjja 18 Shtatori, Rruga "Studenti", Pallati Nr. 11/80, Kati 1, zona kadastrale 8541, me hyrje nga bulevardi Tiranë Tiranë Tiranë Njesia Bashkiake Nr. 2, Rruga Jul Variboba, Zona kadastrale Nr. 8160, numer pasurie 2/151+1- N1 Shkoder Shkoder SHKODER Lagjja Qemal Stafa, Bulevardi Zogu i Pare, pallati nr.1

Telefoni:
68266994

Faqja Web:
www.sicred.com.al

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 27 696 326,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 8 428 387,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 5 321 060,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 8 428 387,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014