Skip to content

BOLT

JSON

NIPT: K91517011V
Administrator: Bardhyl Beqiri
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport te lendeve te para per prodhimin e mobiljeve, makinerive per prodhimin dhe perpunimin e lendes drusore, metalike, paisje te ndryshme zyrash.Mallrash industriale.Te organizoje dhe realizoje Import-eksporte, si ne sigurimin e lendes se pare qe nuk prodhohet ne vend dhe tregetimin e produkteve te perpunuara, ashtu dhe prodhimin vendas te te gjitha llojeve me shumice e pakice. Prodhim tregetim, artikuj te ndryshem industrial dhe ushqimore. Ekspozim mobiljesh ne adresen Teodor Keko.Ekspozim te prodhimeve te firmes ne adresen Rruga Haxhi Hysen Dalliu, Pallati "Nord" prane Prokurorise se Tiranes. Ekspozim mobiljesh. Prodhim dhe ekspozim mobiljesh.
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 2009
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron:
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Anëtarë Bordi: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: TIRANE Kamion Fiat Iveco me targe AA 627 HD
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Njësia Bashkiake nr.3, Rruga Dritan Hoxha, Blloku Gintash, Afër Gjimnazit Aleks Buda, Laprakë

Adresa:
Tirane Kashar MEZEZ Rruga Kastriotet, Ndertese me zone kadastrale 2679, Nr.pasurie 60/74-G2, 60/74-G3, 60/74-G4, 60/74-N36, KATI 0+1

Telefoni:
068200255

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 13 931 114,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 4 137 621,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 2 202 622,50
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 439 465,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:82 894 795,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 50 793 562,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015