Skip to content

VIBTIS

JSON

NIPT: L02103503S
Administrator: Ardit Ismailaj
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport i produkteve industriale. Tregtimi me shumicë dhe pakicë i materialeve inerte. Tregtim i lëndëve djegëse me pakicë. Tregtimi dhe grumbullimi i skrapit. Huadhënie të makinerive. Nivelim të truallit dhe bonifikime. Shërbime ndërhyrëse higjeno-shëndetësore ( dezinfektim, deratizim, dezinsektim). Shërbime konsulencë, ndërmjetësimi tregtar dhe menaxhim të marrëdhënieve me klientët. Tregtim me shumicë dhe pakicë i materialeve hidraulike, materialeve elektrike, pajisjeve mekanike dhe makinerive të ndërtimit, produkteve të agrikulturës. Tregtim me shumicë dhe i materialeve të industrisë së naftës dhe gazit. Konsulencë Inxhinierike.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 20.08.2010
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Shoqëri Mëmë për këtë Subjekt: FINMAN
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tiranë Kamion tip ford transit me targa TR 8975 P
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.8.B - Shërbime ndërhyrese higjeno-shëndetesore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Bulevardi Deshmoret e Kombit, Kulla Binjake, Kulla Nr.2, Kati VII/3

Adresa:
Fier Patos PATOS Zona Industriale Patos-Fier,tek Kompleksi ALB-STAR Tiranë, Rruga Durrësit,Laprake,100 m mbi Rrethrrotullimin e Doganes

Telefoni:
0682010702

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 209 220 215,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 135 546 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 44 379 631,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 43 744 842,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:1 395 189 025,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 818 658 014,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015