Skip to content

UNION FINANCIAR TIRANE

JSON

NIPT: J62424002G
Administrator: Elton Çollaku
Objekti i Veprimtarisë: Këmbim valutor dhe transfertë parash. Të shesë dhe të blejë valutë në kartëmonedhë. Të shesë dhe të blejë çeqe udhëtarësh. Të shesë dhe të blejë valutë nëpërmjet lëvizjeve të fondeve në llogari. Të ofrojë shërbimin e pagesave dhe arkëtimeve. Të ndërmjetësojë për transaksione monetare përfshirë valutat. Të shërbejë si agjent apo këshilla financiare. Të kryejë konsulentë në fushën e biznesit dhe të administrimit etj.
Emërtime të tjera Tregtare: UNION FINANCIAR TIRANE
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 15.02.1995
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 35 500 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Varuzhan Piranjani, Niko Leka, Edmond Leka
Statusi: Aktive
Leje/Licensa: Nr.1 -
Dt:08.12.1999 -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga ''Ismail Qemali'', Nr.32, Kati 3, Kodi Postar 1019, Njësia Bashkiake Nr.5

Adresa:
TIRANE Bulevardi ''Zogu I'', Pallati Edicom, Kati 10, Kodi Postar 1016, Njësia Bashkiake Nr.9 Tirane Vore GJOKAJ Autostrada Tirane-Durrës, Km.8, Godina "Auto City" Nr.1, Kati 2, Zyra Nr.01 Tirane Kashar KASHAR Rruga ''Arbëria'', Godina Nr.66, Kati 1, Kodër Kashar

Faqja Web:
 www.unionifinanciar.com

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 248 842 047,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 463 008 708,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 657 894 536,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 537 328 129,00