Skip to content

KOJA Owner of a concession Read more
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-04-28 12:05:08
JSON

Tax Registration Number: K31505125A
Administrators: Ledjan Hajdari
Scope: Tregtim të plehrave kimik, inpute të tjera bujqësore import eksport me shumicë e pakicë. Ndërtime, riparim, shërbime, mirëmbajtje, projektime, rikonstruksion në fushën e hidroenergjetikes dhe termoenergjitikes. Ndërtim burimesh të prodhimit të energjisë elektrike. Shitje të energjisë elektrike të prodhuar. Transmetim dhe shpërndarje të energjisë elektrike. Furnizimi me energji elektrike. Hec nen 10 Megavat. Import-eksport të energjisë elektrike. Prodhim dhe shumëzim të materialeve mbjellës bimore.
Other Trade Names: KOJA SH.P.K
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 18.11.1996
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Concessions and PPPs: Jo
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
II.4 - Prodhimi dhe/ose tregtimi i farave dhe/ose fidanëve
II.5.A - Prodhim dhe tregtim të produkteve të mbrojtjes së bimëve (produkteve të rrezikshme dhe me rrezikshmëri të lartë)
Changes
Address:

Seat:
PEZE HELMES

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information