Skip to content

MARSI & AL
Last change(based on NBC extract ) made on: 2023-05-18 14:14:38
JSON

Tax Registration Number: L21502014K
Administrators: Edlin Shkjezi
Scope: Import-eksport, tregtim me shumicë e pakice i artikujve te ndryshem industrial,ushqimor ,konfeksione,veshje,kepuce,materiale sportive,pjese kembimi per automjete,mobilerietj.Prodhimin me materiale te veta dhe/ose porositese, perpunimin e te gjitha llojeve te konfeksioneve te veshjeve. Tregtim pajisje të ndryshme ushtarake. Import, eksport, transferim nderkombetar i mallrave ushtarake.
Other Trade Names: MARSI & AL
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 02/03/2012
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqiperi
Initial Capital: 30 000 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga ''Sami Frashëri'', Pallati Aviacioni i Vjetër, Sh 2, Apt. 4

Address:
Rrogozhine, Lekaj, Shkozet, Lagja nr.14, Ndertese me nr. pasurie 6/683, Zona Kadastrale nr. 8515.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar 02.02.2021
Statuti i shoqerise
Kontrate shitje kuotash kapitali 27.08.2012
Kontrate shitje kuotash kapitali 20.06.2014
Kontrate shitje kuotash kapitali 17.05.2017
Marreveshje transferimi e pjeseve te kapitalit 05.02.2018
Vendim i ortakut te vetem per zmadhimin e kapitalit 10.11.2020
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 19.01.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 18.05.2023
Financial Documents: Pasqyrat financiare 2012
Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyrat financiare 2018
Pasqyrat financiare 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Financial Information
Transaksione Thesari 2019- On going
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2021: 32 755 941,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2020: 124 237 382,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2019: 17 471 576,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 39 869 790,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 1 567 976,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 59 747 582,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 19 485 523,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 111 998 196,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 172 288 442,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 40 802 165,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2021:1 292 433 211,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2020:1 688 105 422,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2019:843 182 503,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:541 096 521,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:70 145 316,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:618 047 080,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:272 396 950,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 278 527 603,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 272 205 619,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2012: 367 236 110,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Worked By : A.Lala/A.Baja / P. Nikolli