Skip to content

MARSI & AL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-18 14:14:38
JSON

NIPT: L21502014K
Administrator: Edlin Shkjezi
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport, tregtim me shumicë e pakice i artikujve te ndryshem industrial,ushqimor ,konfeksione,veshje,kepuce,materiale sportive,pjese kembimi per automjete,mobilerietj.Prodhimin me materiale te veta dhe/ose porositese, perpunimin e te gjitha llojeve te konfeksioneve te veshjeve. Tregtim pajisje të ndryshme ushtarake. Import, eksport, transferim nderkombetar i mallrave ushtarake.
Emërtime të tjera Tregtare: MARSI & AL
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 02/03/2012
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 30 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga ''Sami Frashëri'', Pallati Aviacioni i Vjetër, Sh 2, Apt. 4

Adresa:
Rrogozhine, Lekaj, Shkozet, Lagja nr.14, Ndertese me nr. pasurie 6/683, Zona Kadastrale nr. 8515.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar 02.02.2021
Statuti i shoqerise
Kontrate shitje kuotash kapitali 27.08.2012
Kontrate shitje kuotash kapitali 20.06.2014
Kontrate shitje kuotash kapitali 17.05.2017
Marreveshje transferimi e pjeseve te kapitalit 05.02.2018
Vendim i ortakut te vetem per zmadhimin e kapitalit 10.11.2020
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 19.01.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 18.05.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2012
Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyrat financiare 2018
Pasqyrat financiare 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 32 755 941,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 124 237 382,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 17 471 576,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 39 869 790,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 567 976,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 59 747 582,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 19 485 523,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 111 998 196,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 172 288 442,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 40 802 165,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:1 292 433 211,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:1 688 105 422,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:843 182 503,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:541 096 521,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:70 145 316,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:618 047 080,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:272 396 950,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 278 527 603,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 272 205 619,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 367 236 110,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Punuar Nga : A.Lala/A.Baja / P. Nikolli