Skip to content

M E D I A 66
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-03-21 14:10:02
JSON

NIPT: K51929001N
Administrator: Aleksandër Frangaj
Objekti i Veprimtarisë: Prodhime televizive,publicitete,ne fushen e prodhim muzike,audio-video,etj. Bar, kafe, restorant.
Emërtime të tjera Tregtare: M E D I A 66
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 14/07/2005
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 455 573 253,00
Numri i pjesëve: 100
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: TV KLAN, nje shoqeri aksionare, e themeluar me date 12.02.1997 sipas ligjeve te Republikes se Shqiperise, me numer identifikimi biznesi NIPT J71413001L, me adrese Tirane, Rruga "Aleksander Moisiu", Nr.97, me administrator Eglantina Lamaj dhe me ortake Alba Gina (40%) dhe Aleksander Frangaj (60%) (Sipas te dhenave te QKB deri me date 21.03.2023)

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, date 26.03.2021, terhequr nga QKB date 21.03.2023, Pronar perfitues me 25% te kapitalit e me teper eshte:

Aleksander Frangaj, shtetas shqiptar, i datelindjes 1968, pronar perfitues te Media 66 prej 9.84% te kapitalit ne menyre direkte dhe 54.096% te kapitalit në mënyrë indirkete pasi zotëron 60% të kapitalit te TV KLAN - zoterues i 90.84% te kapitalit te shoqerise Media 66. Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 29.12.2011.

Alba Gina, shtetase shqiptar, e datelindjes 1977, pronare perfituese prej 54.096 % të kapitalit pasi zoteron 40% te kapitalit te TV KLAN - zoterues i 90.84% te kapitalit te shoqerise Media 66. Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 29.12.2011
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga Aleksander Moisiu,ish Konostudio.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 15.10.2022
Akti i themelimit
Vendimi i ortakut per zmadhimin e kapitalit date 09.10.2010
Vendim i ortakut te vetem per zmadhimin e kapitalit date 31.10.2011
Vendim i ortakut te vetem per zmadhimin e kapitalit date 29.12.2011
Marreveshja e kalimit te huase date 29.12.2011
Ekstrakt historik i regjistrit te pronareve perfitues date 15.10.2022
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 21.03.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 21.03.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2010
Pasqyrat financiare 2011
Pasqyrat financiare 2012
Pasqyrat financiare 2013
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyrat financiare 2020
Pasqyrat financiare 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 19 558 747,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -34 613 060,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -42 627 696,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -13 411 913,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 507 481,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 747 884,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -15 490 739,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -22 193 158,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 10 207 251,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 38 153 234,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: -22 796 205,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 39 241 766,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: 12 514 932,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:71 714 899,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:58 431 613,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:195 775 018,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:79 586 994,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:60 180 124,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:84 542 178,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:73 889 877,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 182 832 440,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 585 730 698,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 438 306 938,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 331 686 663,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 351 198 247,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 262 901 637,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Punuar Nga : A.Lala / P. Nikolli