Skip to content

SHQIP
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-04-01 08:15:58
JSON

NIPT: K61528011E
Administrator: Vjollca Hoxha
Objekti i Veprimtarisë: Botimi,prodhimi dhe shperndarja e revistave,gazetave,librave,disqeve dhe materialeve te tjera te lejuara me ligj.Organizimi i te gjitha aktiviteteve kulturore,artistike,sportive dhe lojra te ndryshme te lejuara me ligj.Kryerja e aktivitetit te marketingut,te agjentit komisioner apo te perfaqesuesit per firmat e vendit apo te huaja;Konsulence ne fushen mediatike,publicistike,ekonomike dhe financiare. Veprimtari në fushën e mediave të shkruar dhe online.
Emërtime të tjera Tregtare: SHQIP
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 31/01/2006
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Kashar MEZEZ Njësia Administrative Kashar, Rruga 17 Nëntori, Godina Nr.20, Kati 5.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 01.04.2023
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Marrëveshje për Kalimin e Kuotave datë 28.02.2017
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2007
Pasqyrat Financiare 2008
Pasqyrat Financiare 2009
Pasqyrat Financiare 2010
Pasqyrat Financiare 2011
Pasqyrat Financiare 2012
Pasqyrat Financiare 2013
Pasqyrat Financiare 2014
Pasqyrat Financiare 2015
Pasqyrat Financiare 2016
Pasqyrat Financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: -1 074 242,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -1 196 178,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 44 282,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -22 059,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: -811 142,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 938 511,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -7 130 008,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 605 440,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 3 927 287,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 206 580,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 2 582 180,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 4 429 478,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: 19 068 018,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2008: 7 026 211,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2007: -22 755 905,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2006: -33 585 636,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:582 501,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:4 426 015,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:4 903 799,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:6 277 408,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:23 853 915,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:50 527 485,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 65 900 701,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 67 934 230,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 72 477 684,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 95 564 540,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 89 501 448,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 95 402 802,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2008: 95 090 782,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2007: 81 504 062,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2006: 61 855 407,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : P. Nikolli