Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:DIGIT-ALB
Rezultate gjithsej: 4

SUPERSPORT (perthithur nga DIGIT-ALB)

K62031001W
(Blerjen e te drejtave te transmetimit televiziv me pagese per te gjitha aktivitetet sportive dhe trasmetimit televiziv te tyre vetem nepermjet platformave televizive satelitore ose numerike tokesore me pagese s)

Tirane ALL

EMPIRE

K71618005G
(Shfaqja e filmave ne sallat e kinemase, prodhim blerje shitje shperndarje e filmave dhe DVD & VHS ne territorin e Republikes se Shqiperise,tregetim te mjeteve te projeksionit, import export tregeti artikuj t)

Tirane 544030 ALL

e.Solution

K81504028S
(Ndertim tregtim sisteme telekomunikacioni dhe transmetime televizive, im-exp. aparutura elektronike)

Tirane -6648 ALL

ADTN

L62121006Q
(Ndërtim, tregtim, të sistemeve dhe rrjeteve të telekomunikacioneve. Prodhim të shërbimeve audio dhe video. Ndërtimi dhe tregtimi i sistemeve të telekomunikacionit dhe transmetimeve televizive. Tregtimi i)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni