Skip to content

INPLY (Ish L'Angolo)
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-06-08 09:13:12
JSON

NIPT: L51503032Q
Administrator: Emiliano Ahmetaj
Objekti i Veprimtarisë: Restorant Bar-kafe. Import Eksport, katering, tregtim me shumice e pakice te mallrave te ndryshem industriale, elektronike, elektrike, informatike, elektroshtepiake, konfeksione, artikuj te ndryshem mobilerie. Prodhim dhe distribucion i artikujve ushqimore etj. Tregtimin e te gjitha llojeve te mallrave, materialeve, makinerive, automjeteve, pajisjeve industriale e bujqesore. Import eksport dhe tregtim aparaturash te te gjitha lloejve per zyra, pajisje zyrash, e te tjera mjete pune kancelarike. Shoqeria mund te kryeje dhe veprimtari te tjera ndihmese te cilat mbeshtesin arritjen e qellimit te saj kryesor ne perputhje me legjislacionin ne fuqi. Mund te kryeje cdo operacion financiar e tregtar, sherbimi, industrial, me pasuri te luajtshme ose te paluajshtme. Zhvillimin e veprimtarive ne fushen e turizmit, transportit, te udhetareve, pergatitja e guidave, tour operator etj. Veprimtari ne fushen e hotelerise, turizmit, bar- restorant, fast-food, lojera argetuese, Konsulence inxhinjerike, projektim, dizenjim I impjanteve, civile dhe industrial, instalime elektro-mekanike, ndertim godine civile dhe industriale etj. Import-eksport dhe tregtim i materialeve dhe paisjeve hidraulike, paisjeve elektronike, elektrike, 2 laboratorike, industriale, elektro-shtepiake, sistemeve te ftohjes/ngrohjes, pjeseve te kembimit, goma, bateri dhe lubrifikanteve te ndryshem. Import-eksport dhe tregtim i materialeve te ndertimit, veglave dhe veshjeve te punes. Parukeri estetike dhe spa.Tregtim te mjeteve dhe sistemeve te shuarjes se zjarrit si dhe cdo veprimtari te nderlidhura me kete objekt. Kompletim te ambienteve te ndryshme dhe objekteve te rendesise se vecante me fikse zjarri, sistemim hidrik zjarrfikes te brendshem dhe te jashtem, sistem sprinkler me uje dhe shkume, sisteme automatike shuares me gaze te pa djegshem, sisteme automatike shuares me puder, Co2, Shkume. Shitje dhe tregtim te uniformave te ndryshme te punes dhe veshjeve te mbrojtjes ne pune, doreza, maska, helmeta, syze mbrojtese, kepuce pune, rripa sigurimi dhe pajisje te tjera ne funksion te sigurise ne pune.
Emërtime të tjera Tregtare: INPLY
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 01/03/2015
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Kashar, Rruga Teodor Keko, Pallati 2 Art Konstruksion, Apartamenti 13

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 08.06.2022
Akti i themelimit
Kontrate shitje kuotash date 18.11.2015
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenimet shpjeguese te PF 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 3 564 110,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 7 832 317,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 63 392,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: -1 178 726,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 10 465 919,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -3 652 346,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:53 710 490,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:68 924 417,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:24 768 120,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:8 868 641,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:27 638 757,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:2 487 517,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala/ A.Baja