Skip to content

55 INVEST
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-11-02 08:22:06
JSON

NIPT: L81828023Q
Administrator: Luan Muça
Objekti i Veprimtarisë: Investime ne fushen e turizmit dhe imobiliare.
Emërtime të tjera Tregtare: 55 INVEST
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 06/06/2018
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 269 370 000,00
Numri i pjesëve: 26 937
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Artenisa Elezi; Ambra Muça; Ermira Varvarica
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Autostrada Tiranë - Durrrës, Km.30, Nr.Pasurie 1/749, Zona Kadastrale 8515

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 02.11.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Urdher Transferte 08.09.2018
Vendim i Asamblese se Aksionereve date 16.10.2018, "Shlyerja e Kapitalit te Shoqerise Aksionere"
Marreveshje Shitje/ Tr. Aksionesh date 04.08.2020
Marreveshje Shitje/ Tr. Aksionesh date 04.08.2020
Vendim i Asamblese se Aksionereve, Zmadhim Kapitali date 25.08.2020
Kontrate Shitje Aksionesh date 10.09.2020
Kontrate Shitje Aksionesh date 30.12.2020
Kontrate Shitje Aksionesh date 21.06.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: -2 690 965,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -11 410 853,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -858 822,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -1 028 445,00
Punuar Nga : A.Baja