Skip to content

HEC BISTRICA 1 BISTRICA 2
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-06-24 10:44:09

NIPT: L17106501F
Administrator: Teuta Ustundag
Objekti i Veprimtarisë: Prodhimi,shitja,importimi,eksportimi,tregtimi me rruge dhe transaksione te ndryshme te energjise elektrike.Energjise diellore dhe eres.
Emërtime të tjera Tregtare: HEC BISTRICA 1 BISTRICA 2
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 31/08/2011
Rrethi: Finiq
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 6 275 362 000,00
Numri i pjesëve: 1 000
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: KURUM INTERNATIONAL SH.A., është një shoqëri aksionare, e themeluar më datë 10.11.1998, sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifikimi në regjistrin tregtar NIPT K02727230T, me adresë në Tirane, Njesia Administrative Nr.5, rruga Ibrahim Rugova, pallati nr.14 KT, "Green Park", apartamenti nr.39, kati 6, Tirane., me administratore Erdal Demir dhe Lindita Kikino, me status aktiv. Sipas të dhënave të QKB deri më datë 24.06.2022

Subjekti Juridik “HEC BISTRICA 1 BISTRICA 2” nuk ka regjistruar të dhëna në regjistrin e pronarëve përfitues RPP deri me date 24.06.2022.
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Anëtarë Bordi: Taulant Naço, Teuta Ustundag, Erinda Malaj
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: Leje perdorimi rezerves ujore, baseni Shkumbin -
Çështje Ligjore: Me date 31.10.2013, eshte realizuar bashkimi me përthithje i shoqerive "HEC Ulez Shkopet" sh.a. dhe "HEC Bistrica 1 Bistrica 2" sh.a. (shoqeri te perthithura) nga shoqeria " Kurum international" sh.a (shoqeria perthithese).
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlore, Mesopotam, Bistrice, Sarande

Akte/Marrëveshje Koncesionare:
Dokumenta Financiare:
Njoftime Prokurime Publike:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 84 003 401,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: -65 035 274,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 354 953 749,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 27 849 292,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

Koncesionare të tjera


Punuar Nga : L.Kanani