Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Subjekti eshte person fizik
Rezultate gjithsej: 1177

Esmeralda Llupi

L82823001J
(Lyerje, patinime, suvatime, shtresë me pllaka.Riparime hidraulike dhe elektrike.Punime muri( gur, tull).Punime betonarme.Punime zgare hekuri dekorative, gërmime dhe sistemime dherash dhe punime hidroizolimi.P)

Berat ALL

Marsel Kikino

L83020601I
(Tregti e pergjithshme, artikuj industrial dhe hidraulike, detergjente, elektrik, elektronike, paisje zyre, kancelari, shtypshkrime. Mjete didaktike dhe laboratori. Servis dhe shitje fotokopje, printera, kompjut)

Gjirokaster ALL

Çezarina Osmani

L83725007U
(Kancelari, fotokopje, riparim printerash e kompjuterash,fotokopjesh, tonera dhe rimbushja e tyre, aksesore te ndryshem.Inçizim dhe kopje CD/DVD.)

Korçe ALL

Paola Tasho

L83730002F
(Qender skish dhe bar - restorant, ambjente akomodimi.)

Korce ALL

Mikel Jaho

L83807401B
(Televizion kabllor.)

Fier ALL

Shpresa Shurdhi

L83813404J
(Bar restorant.)

Fier ALL

Orest Potka

L83915003N
(Transport mallrash dhe germime dheu.)

Korce ALL

Pëllumb Zyfi

L84102601P
(Tregti me shumice dhe pakice e artikujve te ndryshem ushqimore, perpunim dhe amballazhim te produkteve ushqimore. Pjese makinash, vajra, filtra, goma, bateri, maska fytyre dhe dizinfektues.)

Pogradec ALL

Gazmire Rrodhe

L86323801E
(Grumbullim e tregtim me pakice te bimeve medicinale, lekura dhe transport.)

Gramsh ALL

Ylli Xhafa

L86423401G
(Sherbim interneti dhe rrjete televizive.)

Diber ALL

Ervis Cena

L86523701E
(Aktivitet në fushën e thertoreve.)

Dibër ALL

Edon Beci

L86805217R
(Bar-Kafe-Stacion plazhi.)

Himare ALL

Krenar Hoxhaj

L86903204C
(Dhënie objekti me qira)

Vlorë ALL

Andrea Hoxha

L87104801U
(Ofrim sherbim interneti (ISP). Tregtim i produkteve te kancelarise, pjese kembimi, printera , fotokopje, paisje sherbimi IT, tregtim paisje komjuterike, rrjeti e telekomunikacioni. Ndertim konfigurim e mirembaj)

Elbasan ALL

Jetmira Hanaj

L87326204J
(Sherbim pastrimi dhe Gjelberimi i qytetit,Dezinfektimi,Maska ,Rroba Pune ,Hidraulike dhe materiale te ndryshme per pune.Pompa ,Vegla Pune, Larke Xhamash ,Blerje Lulesh etj.Hartime plan biznesi, zhvillimi, keshi)

Vlore ALL

Rasim Troshku

L87518602G
(Grumbullim tregtim bime medicinale, mjeksore, si dhe prodhime bujqesore dhe frutore.)

Elbasan ALL

Martin Shpani

L87726901Q
(Hoteleri-turizem, sherbime pyjore, mbareshtim i faunes se eger, hipizem dhe aktivitete te ndryshme sportive. Bar-kafe dhe restorant. Tregtim me shumice dhe pakice te artikujve te ndryshem.)

Diber ALL

Paqsor Elezi

L88106901P
(Prerje dru zjarri.)

Mat ALL

Albert Gjaci

L88716001G
(Tregtim dhe perpunim lende drusore.Shfrytezim pyjesh , transport e tregtim te lendes drusore . Punime ndertimi ,germime dhe punime rrugesh .Punime hidraulike e gjenerike dhe te tjera punime .Sherbime me karrotr)

Lezhe ALL

Lulzim Malaj

L88828601N
(Bar-Restorant, guidë)

Kukes ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni