Skip to content
Financimi, projektimi, ndërtimi, vënia në punë, administrimi, mirëmbajtja e hidrocentraleve Kukur 3.4

KUKUR HIDRO ENERGY
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-12-13 14:45:29

NIPT: L72024013M
Administrator: Arbër Abazi
Objekti i Veprimtarisë: Financimi, projektimi, ndërtimi, vënia në pune, administrimi, mirëmbajtja e hidrocentraleve Kukur 3. 4 dhe transferimin e tyre në përfundim të kontratës nga koncesionari të autoriteti kontraktues, konform kushteve dhe afateve të kësaj kontrate.
Emërtime të tjera Tregtare: KUKUR HIDRO ENERGY
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, SPV
Viti i Themelimit: 22.08.2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Konçesione dhe PPP: Po
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Njesia Bashkiake nr 9, Rruga Reshit Petrela, Kompleksi Usluga, Pallati 53

Telefoni:
672078390

Akte/Marrëveshje Konçesionare: Akti i themelimit
Dokumenta Financiare:
Njoftime Prokurime Publike:
Informacione Financiare


Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

Konçesionare të tjera