Skip to content

UNIVERS SERVIS

JSON

Tax Registration Number: L01703501S
Administrators: Plarent Gjinari
Scope: lavanteri, pastrim kimik, importim i lëndëve të para në fushën e dinakërisë dhe eksportim i produkteve të gatshme. Furnizimin me ushqime dhe produkte frigoriferike subjekteve shtetërore dhe private, trageteve dhe anijeve lundruese. Larje kimike, grafiature, ngjyrosje dhe procese të ndryshme për trajtimin e artikujve të konfeksionuar. Free shop. Shërbime dhe pastrim me mjete teknike speciale të ujërave. Transport i materialeve të pastruara. Pastrim të mbetjeve urbane, pastrim të ambienteve publike apo private. Trajnim dhe djegie të mbetjeve urbane dhe spitalore. Ndërtim, lyerje, trajnime, luçidime të të gjitha llojeve. Shërbime dhe mirëmbajtje, dekor të ambienteve të brendshme dhe të jashtme, industrial dhe civil, shërbime dhe mirëmbajtje për gjelbërim dhe mjedise, transport i materialeve të pastruara. Import eksport të produkteve ushqimore dhe blegtorale, (mishit dhe peshkut ). Mbjellje, përpunim të produkteve bujqësore të të gjitha llojeve, Riparim, mirëmbajtje skafesh. Riparim, mirëmbajtje mjetesh. Import dhe tregtim detergjentesh, material, makineri, pajisje.
Other Trade Names: UNIVERS SERVIS
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 29.04.2010
District: Durrës
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
II.1.B - Shitje me shumicë e ushqimeve me origjinë shtazore (për njerez)
Changes
Address:

Seat:
XHAFZOTAJ Fshati Xhafzotaj,godine 1- katëshe,ngjitur me tregun rural i fruta-perimeve

Address:
Vlorë Porti Detar, Peshkimi

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 5 163 592,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 2 794 916,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 894 170,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 383 362,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:52 949 740,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 30 294 448,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015