Skip to content

OBERALD Zotëruese e disa koncesioneve Më shumë Më shumë Më shumë Më shumë
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-04-28 12:05:08
JSON

NIPT: K09111328V
Administrator: Muhamet Brahaj
Objekti i Veprimtarisë: Në fushën e ndërtimit, grumbullim, përpunim, tregtim i lendes drusore dhe punime në pyje, tregtim me shumicë dhe me pakicë, import-eksport të artikujve të ndryshëm, tregtim dhe shitje produktesh artizanati, restorante, transport e tregtim kimikatesh, transport mallrash e pasagjeresh, konfeksione, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: OBERALD shpk
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 22.02.2001
Rrethi: Fushë-Arrëz
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 6 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Koncesione dhe PPP: Jo
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
PUKE FUSHE ARREZ

Adresa:
Tirane Tirane TIRANE Unaza e re,prane Karburant Alpet.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 284 353,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 2 148 485,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -2 801 309,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:3 684 400,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 6 926 895,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015