Skip to content

INTERNERGO ALBANIA Zotëruese e një koncesioni Më shumë
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-05-18 12:05:08
JSON

NIPT: K71808004A
Administrator: Ekrem Lluka
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtim, Operim, Shfrytëzim, Prodhim, Tregti në fushën e energjisë, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: INTERNERGO ALBANIA
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 22.02.2007
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 71 805 000,00
Numri i pjesëve: 71 805
Konçesione dhe PPP: Jo
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Blv.Deshmoret e Kombit,Twin Tower,Kulla.2,kati.11

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare