Skip to content

UNIVERS SERVIS

JSON

NIPT: L01703501S
Administrator: Plarent Gjinari
Objekti i Veprimtarisë: lavanteri, pastrim kimik, importim i lëndëve të para në fushën e dinakërisë dhe eksportim i produkteve të gatshme. Furnizimin me ushqime dhe produkte frigoriferike subjekteve shtetërore dhe private, trageteve dhe anijeve lundruese. Larje kimike, grafiature, ngjyrosje dhe procese të ndryshme për trajtimin e artikujve të konfeksionuar. Free shop. Shërbime dhe pastrim me mjete teknike speciale të ujërave. Transport i materialeve të pastruara. Pastrim të mbetjeve urbane, pastrim të ambienteve publike apo private. Trajnim dhe djegie të mbetjeve urbane dhe spitalore. Ndërtim, lyerje, trajnime, luçidime të të gjitha llojeve. Shërbime dhe mirëmbajtje, dekor të ambienteve të brendshme dhe të jashtme, industrial dhe civil, shërbime dhe mirëmbajtje për gjelbërim dhe mjedise, transport i materialeve të pastruara. Import eksport të produkteve ushqimore dhe blegtorale, (mishit dhe peshkut ). Mbjellje, përpunim të produkteve bujqësore të të gjitha llojeve, Riparim, mirëmbajtje skafesh. Riparim, mirëmbajtje mjetesh. Import dhe tregtim detergjentesh, material, makineri, pajisje.
Emërtime të tjera Tregtare: UNIVERS SERVIS
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 29.04.2010
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
II.1.B - Shitje me shumicë e ushqimeve me origjinë shtazore (për njerez)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
XHAFZOTAJ Fshati Xhafzotaj,godine 1- katëshe,ngjitur me tregun rural i fruta-perimeve

Adresa:
Vlorë Porti Detar, Peshkimi

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 5 163 592,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 2 794 916,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 894 170,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 383 362,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:52 949 740,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 30 294 448,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015