Skip to content

DINAMO SHA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-04-22 09:31:35
JSON

NIPT: J61819012V
Administrator: Migena Reçi
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim, tregti makineri pajisje dhe eksport import të prodhimeve. Import eksport prodhim, tregti, makineri, pjesë këmbimi për fabrika prodhimi, uzina mekanike e metalurgjike, hidrocentrale, inerte materiale ndërtimi, artikuj të ndryshëm industrialë, ushqimore, dhënie me qera të objekteve etj.
Emërtime të tjera Tregtare: DINAMO
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 27/11/1995
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 168 842 000,00
Numri i pjesëve: 168 842
Lloji i pronësisë: Mikse (Private&Publike)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Anëtarë Bordi: Theodhor Kristuli; Aleksander Muskaj; Gjergji Kosta
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga "Ferit Xhajko".

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i regjistrit tregtar date 22.04.2023
Ndryshimi i Administratorit & Anëtarëve
Ndryshimi i Aksionarit
Ndryshimi i Formës Ligjore
Ndryshimi i Kapitalit Themeltar
Deshmia e Trashegimise ligjore date 08.11.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2007
Pasqyra Financiare 2008
Pasqyra Financiare 2010
Pasqyra Financiare 2011
Pasqyra Financiare 2012
Pasqyra Financiare 2014
Pasqyra Financiare 2015
Pasqyra Financiare 2016
Pasqyra Financiare 2017
Themelimi i Shoqërisë-Dokumentacion
Pasqyra Financiare 2018
Pasqyra Financiare 2018 (shenimet shpjeguese)
Pasqyra Financiare 2019
Pasqyra Financiare 2019 (Shenimet Shpjeguese)
Pasqyra Financiare 2020
Pasqyra Financiare 2020 (Shenimet Shpjeguese)
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Shenimet shpjeguese te PF 2021
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 46 714 948,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 37 371 794,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 14 145 962,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 61 276 465,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 932 615,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -12 070 174,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -16 665 414,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 091 224,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 16 039 986,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 21 521 830,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 14 216 121,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 29 916 152,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: 28 463 644,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2008: 32 502 486,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2007: 31 268 521,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2006: 23 535 724,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:178 756 336,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:172 831 920,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:148 714 726,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:219 054 466,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:103 755 923,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:82 357 079,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:56 887 068,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 116 553 099,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 175 989 157,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 172 811 434,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 110 810 101,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 103 095 301,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 104 584 288,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2008: 117 087 626,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2007: 108 138 179,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2006: 129 797 512,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Punuar Nga : A.B / A. Lala