Skip to content

ALB-BUILDING ( ish "ALB - BULLDING"; ish "ALB-BUILLDING") Zotëruese e disa koncesioneve Më shumë Më shumë Më shumë
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-04-19 11:10:09
JSON

NIPT: J69102508C
Administrator: Odhise Bresha, Pëllumb Beta
Objekti i Veprimtarisë: Shoqëria do të kryeje aktivitet në fushën e ndërtimit, montimit, tregtisë, projektimit, supervizimit, etj. Përveç aktiviteteve të parashikuara me lart, në veprimtarinë e Shoqërisë do të përfshihet çdo veprimtari tjetër që nga Ortaket do të konsiderohet e nevojshme dhe e përshtatshme për përmbushur objektin e Shoqërisë dhe që nuk ndalohet nga ligji. Menaxhimi i mbetjeve, grumbullim dhe transportim i mbetjeve inerte, mbetje rrugesh. Perpunim dhe transport te biomases ne fushen e bujqesise, fruktikultures dhe perpunimit te produkteve bujqesore. Zhvillimin e projekteve per kapacitete gjeneruese te energjise elektrike (se bashku me veprat ndihmese) nga burimet te rinovueshme te energjise (dielli, era, uje). Shitja e energjise elektrike, me shumice dhe pakice, brenda dhe jashte vendit, tek operatoret (vendas apo te huaj) e tregut te energjise elektrike. Kryerjen e aktiviteteve ne bujqesi, si mbjellje dhe kultivim te produkteve bujqesore, ndertim objektesh ne sherbim te bujqesise, blerje toke are apo cdo pasuri tjeter e paluajtshme ne sherbim te aktiviteteve ne bujqesi. Blerje shitje produktesh bujqesore, inpute dhe cdo aktiviteti tjeter te lejuar ne fushen e bujqesise."
Emërtime të tjera Tregtare: ALB - BUILDING
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 19/09/1994
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 700 000 000,00
Numri i pjesëve: 2
Shoqëri e Kontrolluar nga ky Subjekt: I. ALB-ENERGY, nje shoqeri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar me date 14.02.2015 sipas ligjeve te Republikes se Shqiperise, me numer identifikimi biznesi NIPT L51503039D, me adrese ne Tirane, Njesia bashkiake nr. 9, Rruga Asim Vokshi, Nd. 14, H. 4, Ap. 6, 1016, me administrator Pëllumb Beta. ALB-BUILDING shpk zotëron 61.16% te kapitalit te kesaj shoqerie. Sipas te dhenave te QKB deri me date 08.12.2023

II. Copri Construction Enterprises W.L.L & Alb Building, nje shoqeri e thjeshte, e themeluar me date 25.05.2008 sipas ligjeve te Republikes se Shqiperise, me numer identifikimi biznesi NIPT K89203501D, me adrese ne Tirane Vorë, Rruga Fushë-Krujë, 200 M nga Kthesa për në Aeroportin e Rinasit, me administrator Odhise Bresha. ALB-BUILDING shpk zotëron 50% te kapitalit te kesaj shoqerie. Statusi i Shoqerise aktualisht Pezulluar. Sipas te dhenave te QKB deri me date 08.12.2023

III. EURON Energy Group, nje shoqeri koncesionare me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar me date 14.01.2009 sipas ligjeve te Republikes se Shqiperise, me numer identifikimi biznesi NIPT K97519201C, me adrese ne Kukes, Lagja nr. 6, Pallati nr. 8, Apartamenti nr. 7/1, me administrator Gezim Çela. Shoqeria eshte e c’regjistruar pa likuidim. ALB-BUILDING shpk zotëronte 30% te kapitalit te kesaj shoqerie. Sipas te dhenave te QKB deri me date 08.12.2023

IV. HYDRO SETA, nje shoqeri koncesionare me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar me date 01.03.2013 sipas ligjeve te Republikes se Shqiperise, me numer identifikimi biznesi NIPT L31528016T, me adrese ne Tirane, Preze, Rruga Vore-Fushe Kruje, 200 m nga kthesa per ne aeroportin e Rinasit, me administrator Pëllumb Beta. ALB-BUILDING shpk zotëron 74,50% te kapitalit te kesaj shoqerie. Sipas te dhenave te QKB deri me date 08.12.2023

V. ALB - BM, nje shoqeri koncesionare me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar me date 18.06.2021 sipas ligjeve te Republikes se Shqiperise, me numer identifikimi biznesi NIPT M14228401P, me adrese ne Fier, Lushnje, Autostrada Rrogozhine Lushnje km 12, me administrator Endi Ylli. ALB-BUILDING shpk zotëron 50% te kapitalit te kesaj shoqerie. Sipas te dhenave te QKB deri me date 08.12.2023
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: 1) Tirane, Mjeti me targe AA015SR UNIMOG
2) Tirane, AA907MA Autoveture Ford Everest
3) Tirane, AA024PA Autoveture Toyota
4) Tirane, AA 921 YC Kamion Iveco Fiat me Vinç
5) Tirane, AA861KR Toyota Land Crusier
6) Tirane, Rimorkio RTM Menci, AGR 614 3
7) Tirane, AA 932 GZ Autobetoniere
8) Tirane, Furgon Volkswagen, Transporter nr. vendesh 8+1, me targe AA 256 XJ.
9) Tirane, TR 8304 T Koke Terheqes
10) Tirane, ADR 700 Gjysem Rimorkio
11) Tirane, AA 285 VG Autoveture SSANGYONG Rexton e Zeze
12) Tirane, AA857IK Kamion 4 Akse Daimler Chrysler
13) Tirane, TR 6497 L Koke Terheqes
14) Tirane, AA699ML Autoveturë Mercedez benz
15) Tirane, AA197PY Autoveturë Toyota
16) Tirane, AA 326 LU Kamion 4 Aks
17) Tirane, AA471NX Kamion Man.
18) Tirane, AA 239 VF, Kamioncine Mercedes Benz Sprinter
19) Tirane, AA 135 VN Kamion Mercedes benz 4 Akse
20) Tirane, Kamion Iveco Magirus 4 Akse AA 015 XY
21) Tirane, AB283AD Kamion Renault me Vinç
22) Tirane, AA 130 VA Terheqes Mercedes Benz me Vinc
23) Tirane, AB635EB Kamion Daimlerchrysler 952 Actros 41 -43
24) Tirane, ADR 156 RTM CTC
25) Tirane, Mjeti me targe AKMT26 JCB 3CX
26) Tirane, AA 816 UZ Kamion Vetëshkarkues 4 akse Mercedes Benz Actros
27) Tirane, Autobetoniere AA 150 RD
28) Tirane, AA990ME Land Rover Defender
29) Tirane, AA389XD, Kamion Mercedes Benz Actros 4 Akse 4141 K
30) Tirane, AA 522 DF, Terheqes Man 18-430
31) Tirane, AA 241 VF, Kamioncine Mercedes Benz Sprinter
32) Tirane, AA 240 VF, Volkswagen Crafter
33) Tirane, AA 237 VF, Kamioncine Mercedes Benz Sprinter
34) Tirane, AVMB01 Traktor Bujeqesor Tip Renault T3541PB
35) Tirane, AA217XB Autoveturë 4 Mercedez benz
36) Tirane, AA391XD Kamion Mercedes Benz Actros 4 Akse 4141 K
37) Tirane, AA 973 VA, Kamion Veteshkarkues 4 akse Mercedes Benz Actros
38) Tirane, Kamion Astra me Vinç AA 601 XM
39) Tirane, Kamion Iveco Magirus 4 Akse AA 014 XY
40) Tirane, Kamion 4 Aks AA 443 RC
41) Tirane, AA 329 VV Kamion Iveco Magirus 4 Akse
42) Tirane, TR0943S Autobetoniere Iveco Magirus
43) Tirane, AB341AD Kamion Renault me Vinç
44) Tirane, AA 712 TN Autobeton
45) Tirane, AA 693 US Kamion vetëshkarkues 4 akse
46) Tirane, TR4728 P Gjysem rimorkio
47) Tirane, AA362MS ATP Toyota
48) Tirane, AA 297 HN Autobetoniere
49) Tirane, TR 0951 S Kamion 4 Aks
50) Tirane, AA 836 VL Kamion Mercedes Benz 4 Akse
51) Tirane, AA933LC Toyota Raw 4
52) Tirane, AA831ME ATP Ford Ranger
53) Tirane, AA 451 VL Toyota Hilux
54) Tirane, AA275OE ATP Toyota
55) Tirane, AA482MA Autobetoniere Iveco Magirus
56) Tirane, AA 763 TM Furgon Vito
57) Tirane, AA 648 IZ Kamioncine me vinç Iveco
58) Tirane, AB 806 JO Autoveture Range Rover
59) Tirane, TR 0942 S Kamion 4 Aks
60) Tirane, Automjet - Kamion Scania, me targë: AA 097 YH.
61) Tirane, AA374AI Autovinc Mercedez Benz
62) Tirane, AA259OD Autoveture Toyota
63) Tirane, AJMT27 Eksavator me Goma Hitachi
64) Tirane, AA196PY ATP Toyota
65) Tirane, ABR 345 RTM Barttoleti
66) Tirane, AA914XC Renault Kongo FW 18
67) Tirane, AA 364 YP Kamion Iveco Magirus
68) Tirane, AA 694 US Kamion 5 vetëshkarkues 4 akse
69) Tirane, TR7704P Mitsubishi Pajero
70) Tirane, AA 238 VF, Kamioncine Mercedes Benz Sprinter
71) Tirane, TR 8735 K Gjysem rimorkio
72) Tirane, AB523GI Kamion Mercedez Benz 4141 Actros
73) Tirane, AA 427 AB Kamion 3 Aks
74) Tirane, AA 326 ML Kamion 3 Aks Tirane, Autobetoniere AA 149 RD
75) Tirane, AA 213 VB Kamion Mercedes benz 4 Akse
76) Tirane, AA402OE ATP Toyota
77) Tirane, TR 4619 N Autobitumatrice
78) Tirane, TR 1047 S Autobot Nafte
79) Tirane, AA 211 YC Kamion Man T46 41403 VF
80) Tirane, Kamion Mercedes Benz, Actros 4 akse, me targe AA 106 XJ.
81) Tirane, AA 328 VV Kamion Iveco Magirus 4 Akse
82) Tirane, AA 378 JB Autoveture hyndai
83) Tirane, AA 279 ME Autobetoniere
84) Tirane, ACR 393 Gjysem rimorkio
85) Tirane, AA291LS ATP Toyota
86) Tirane, AA 263 XB Kamion Iveco Fiat me vinç 657 65-10
87) Tirane, AA 791 TN Autobeton.
88) Tirane, AA906MA Autoveture Ford Everest
89) Tirane, AA 837 VL Kamion Mercedes Benz 4 Akse
90) Tirane, AA 931 HM Autovinc
91) Tirane, AA061LE Autovinc Mercedez benz
92) Tirane, Mercedes Benz GLE 400 me targe AB 217 XB
93) Tirane, AA862KR Kamioncine Mercedez Benz
94) Tirane, AA 562 VX Ford Ranger ATP 2AB
95) Tirane, AA 329 XB Ford Ranger ATP 2AB
96) Tirane, TR 1540 L Autobetoniere
97) Tirane, AA908MA Autoveture Ford Everest
98) Tirane, AA395XD Kamion Mercedes Benz Actros 4 Akse 4141 K
99) Tirane, AA871ME Autoveturë Rang Rover
100) Tirane, Autobot nafte me targe: AA 968 UA
101) Tirane, AA 972 VA, Kamion Veteshkarkues akse 6 Mercedes Benz Actros
102) Tirane, AA 843 TN Autobus.
103) Tirane, AA 243 VF, Kamioncine Mercedes Benz Sprinter
104) Tirane, AA 795 UZ Kamion Vetëshkarkues 4 akse Mercedes Benz Actros
105) Tirane, AA 967 VA, Kamion Veteshkarkues 4 akse Mercedes Benz Actros
106) Tirane, AA859LN Kamioncine Mercedez benz
107) Tirane, AA 471 NX Kamion 4 Aks
108) Tirane, TR 8305 T Gjysem rimorkio
109) Tirane, AA186OE ATP Toyota
110)
111) Tirane, TR 4689 L Autoveture Toyota Prado
112) Tirane, Autobot Mercedes Benz, Actros, me targe AA 109 XJ.
113) Tirane, AA 897 XB Terheqes Man H06 TGA18-440
114) Tirane, AB342AD Kamion Renault me Vinç
115) Tirane, Kamion 4 Aks AA 442 RC
116) Tirane, AA185OE ATP Toyota
117) Tirane, AA554LX Autoveturë Mercedez benz
118) Tirane, AA 649 UC Autobetoniere Mercedes Benz Actros
119)
120) Tirane, AB 259 AG, mjet Auto Vinc PPM.
121) Tirane, AA 236 VF, Volkswagen Kombi Furgon me nr vendesh 8+1
122) Tirane, AA 521 DF, Terheqes Man TGA18
123) Tirane, AA 798 XB terheqes Man A26 TGX
124) Tirane, AA 614 EX Kamioncine
125) Tirane, TR 6260 P Autobus Mercedes benz
126) Tirane, AA 971 VA, Kamion Veteshkarkues 4 akse Mercedes Benz Actros
127) Tirane, AA293LS ATP Toyota
128) Tirane, AA 806 RP Autobot per cimento Iveco Magirus
129) Tirane, TR 1540 L Autobetoniere
130) Tirane, AB425MJ Toyota Hilux RC22 2.4 D
131) Tirane, AB884MM Toyota Hilux RC22 2.4 D
132) Tirane, AB832MM Toyota Hilux RC22 2.4 D
133) Tirane, AB526MJ Toyota Hilux RC22 2.4 D
134)Tirane, AB513MJ Toyota Hilux RC22 2.4 D
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.B - Leje Mjedisi e tipit B
III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
XII.5 - Leje mjedisore
III.2.B - Veprimtaritë e tjera profesionale lidhur me ndikimin në mjedis
Ndryshime
Shënime: Administratoret e shoqerise Z. Odhise Bresha dhe Z. Pellumb Beta kane te drejte te perfaqesojne shoqerine prane institucioneve bankare veç e veç ne kryerjen e veprimeve te meposhtme: a. Derdhje dhe terheqje cash ne llogarite e shoqerise; Transferta bankare; Terheqje ceqesh; terheqje te levizjeve te llogarive te shoqerise.

Ish adresa dytesore (Nipte Sekondare):
• Mat, Burrel, Rehabilitimi i rruges Burgajet-Derjan-Macukull, Bashkia Mat.
• Fier, Lushnje, Ndërtim I urës b/arme me Hd=18.4 Rr. Lasgush Poradeci, Lushnje
• Memaliaj, Mbrojtja, rreshqitjet dhe ndertimi i veprave te artit ne aksin rrugor Ura Ali Pashes - Damës", Bashkia Memaliaj
• Malesia e Madhe, Koplik, Nderhyrje per stabilitetin e shkarjeve dhe rreshkitjeve "Rruga Boge-Qaf Thore" dhe Nderhyrje per stabilitetin e shkarjeve dhe rreshqitjeve ne aksin rrugor "Tamare-Vermosh", Njesia Bashkia Koplik.
• Fier, Levan, Rruga e vjeter Levan - Vlore, Km 0
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njesia Bashkiake nr.9, Rruga Asim Vokshi, ndertesa nr.14, hyrja 4, apartamenti 6, kodi postar 1016

Adresa:
• Tirane, Zbatim i punimeve per ndertimin e objekteve 41 AJ1 dhe 41 A/2 dhe ndertim i rrugeve kryesore te zones ne zhvillim Njesia Administrative 4 dhe 5 ne zonen zhvillimore "5 Maji"

• Elbasan, Ngritja e infra. mbeshtet. ne funksion te kompleksit multi-funksional, Auto-Moto Park, Loti 2: Argjinatura mbrojtese e Lumit Shkumbin dhe Zgjerimin e rruges Elbasan Qaf-Thane (Faza 1)”, Bashkia Elbasan

• Tirane, Mullet, Ndertimi Rruga mbikalimi Teg dhe rruget lidhese te tij (REF -75502-10-14-2020)

• Permet, Zb.i mas. par. per adres. e shqet. per sig. dhe parandalimin e humb. se str.te trasheg. ne Kal. Gjir. dhe Mb. Rutine dhe Dimerore ,rruga Ura e Leklit, Permet, Valare, Erind

• Tirane, Preze, Rruga Vore-Fushe Kruje, 200 metra nga kthesa per ne aeroportin e Rinasit

• Pogradec, ''Kalivac Pogradec'' per projektin ''Contruction of Qukes - Qafe Plloce Road Project, Section of Tirana - Korça, Road Corridor

• Berat, Ndëtimin E Urës Së Re Mbi Lumin Osum, Berat

• Shkoder, Mbrojtja Nga Rreshqitjet Dhe Ndërtimi I Veprave Te Artit PrekalKir, Bashkia Shkoder

• Kukes, Kolsh Leja Minerare 1424

• Korce, Devoll, Bilisht, Nderhyrje per permiresimin e strukturave mbrojtese, veprave te artit ne segmentin Arrez-Nikolice, Sinice, Bashkia Devoll

• Berat, SKRAPAR; Çorovode, Nderhyrje per permiresimin e strukturave mbrojtese veprave te artit ne segmentin Backe Qafe Marte, Bashkia Corovode

• Elbasan, Librazhd, Ndertimi i nenstruktures se ures ne fshatin Togez, Bashkia Librazhd

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 30.05.2022
Akti i themelimit dhe statuti
Dokumenta te ndryshem
Vendimi i asamblese se ortakeve per rritjen e kapitalit 14.05.2009
Vendimi i asamblese se ortakeve per rritjen e kapitalit 20.10.2009
Vendimi i asamblese per zmadhimin e kapitalit 18.11.2015
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 11.04.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 11.08.2023
Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 08.12.2023
Vendim i asamblese se ortakeve per zmadhimin e kapitalit date 02.10.2023
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 19.04.2024
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenimet shpjeguese te PF 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenime shpjeguese te PF 2019
Pasqyrat financiare 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2022
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësiTransaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013 Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: 771 187 397,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 613 701 160,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 985 241 863,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 1 540 780 678,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 922 027 316,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 020 622 459,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 375 305 648,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 227 158 262,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 338 676 873,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 238 858 573,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 150 002 936,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:2 868 385 486,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:2 660 362 884,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:4 366 348 126,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:4 512 241 188,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:2 767 461 580,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:3 513 674 215,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:1 898 686 415,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:1 058 211 399,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 1 685 769 592,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 1 320 669 635,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 1 361 013 571,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022

Punuar Nga : A.Lala/A.Baja / P. Nikolli/L.Kanani