Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Forma Ligjore:Person Fizik
Rezultate gjithsej: 1840

Mariglen Disha

L32319039I
(Projektim, ndertim)

Tirane ALL

Esmeralda Malaj

M01327032L
(Bar kafe)

Tirane ALL

Nertil Bellaj

L56410203L
(Tregtimi me pakice dhe shumice i artikujve ushqimore dhe te perzier.Transport ne funksion te biznesit)

Vlorë 290948 ALL

Alessia Tafani

M03005204S
(Nxjerrja dhe tregti me pakice e shumice e gurit dhe pllakave dekorative. Studime dhe projektime arkitekturore dhe inxhenjerike.)

Belsh ALL

Xhuliana Belba

M31723018R
(Atelie. Fustane me qera dhe shitje.)

Tirane ALL

Kledio Belba

L62301051J
(Sherbime, riparime dhe shitje te artikujve elektroshtepiake.)

Tirane ALL

Dhionisios Alfred Beleri

L86826202G
(Dhoma plazhi me qera.)

Himarë ALL

Rudina Byberi

L59427602D
(Bar Kafe)

Tropoje ALL

Rudina Byberi.

L58712602E
(Bar -restorant)

Tropoje ALL

Miftar Dauti

L57213901C
(Zyre informacioni dhe reklamimi te aktivitetit spitalor.(Spitali Istanbul Medicine))

Has ALL

ALBERT MALAJ

L81310003M
(Hotel, bar kafe.)

Tirane ALL

Ajlin Petrela

M11319027F
(Tregti me pakice e produkteve ushqimore bio. Sherbim kateringu dhe organizime eventesh. Sipermarje te ndryshme artistike, menaxhim artistik, zhvillim audiencash, prodhim art-kulture.)

Tirane ALL

Endi Zotkaj

L79205401H
(Farmaci)

Poliçan ALL

Nureid Peçi

M12314004N
(Tregtim lëngje të freskëta frutash, pije të ngrota, të ftohta etj.)

Tirane ALL

Manjola Gjici

L01509027F
(Bar kafe)

Tirane -3122327 ALL

VEGJI GJUTA

L91703042K
(Pastrim pusesh uji, Hapje pusesh uji dhe kerkime gjeologjike, transport uji e produktesh ushqimore,)

Tirane ALL

Elton Zhuka

L92808401F
(Tregtimi me pakice dhe shumice i pjeseve te kembimit te automjeteve dhe aksesoreve per to, import- Eksport, dhenie e automjeve me qira,shitje-blerje automjete,riparim dhe montim vincash elektrik per automjet)

Fier ALL

Rushdi Sorra

L92321006C
(Transport udhetaresh)

Tirane ALL

Orest Hasa

M31718019A
(Sherbime te Supportit teknik dhe Teknologjise se Informacionit.)

Tirane ALL

Briken Tuzi

L86506002A
(Tregtim artikuj te ndryshem dhe artizanal. punime gipsi, montime, lyerje etj.)

Shkoder ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni