Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Subjekti eshte person fizik
Rezultate gjithsej: 1170

ADEM BORIÇI

K32803221V
(Televizion kabllor)

Elbasan ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

KLARIDA SEMANJAKU

K32810428J
(Prodhimi, magazinim dhe perpunim i produkteve bujqesore, blektorale, industriale, tregtimi i tyre brenda dhe jashte vendit.Importimi dhe eksportimi i tyre dhe te tjera si lenda e pare per to. Makineri e paisje )

Fier 5343037 ALL

EDUART FEKA

K32830403J
()

Fier ALL

BEHAR LAMAJ

K32907408G
(Tregtimi me pakice i artikujve te ndryshem ushqimore, kozmetike, industrial, hidraulik, detergjent dhe kancelari. Riparime dhe dhe sherbime te ndryshme hidraulike dhe elektrike etj.)

Fier ALL

Eduart Azizolli

K32923143K
(Perseritje e sinjaleve Radio-Televizive me kabell .Sherbime interneti.)

Berat 449008 ALL

ARBEN ÇEPELE

K32926414H
(Bar kafe, restorant. Tregtimi me pakice i mallrave ushqimore.)

Roskovec ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

FIQIRI HOXHA

K33019826R
(Servis, shkaterim dhe tregtim te automjeteve te perdorura dhe pjeseve te tyre. Transport rrugor nderkombetar mallrash per te trete e me qira. Transport rrugor brenda vendit mallrash per te trete e me qira. Tran)

Kavajë 3190539 ALL

BARDHYL TOSKU

K33019864G
(Televizion kabllor (ASPARAG),sherbime me kabell,fiber optike,sherbim transmetimi IPTV.Sherbim interneti per abonente, jo per ente publike.)

Rrogozhine ALL

Arben Skuqi

K33019877O
(Televizion kabllor.)

Kavaje ALL

Zeqo Norra

K33111638O
(Tregeti pjese kembimi .Servis Automjetesh (Makinash).Shitje automjetesh. Blerje automjetesh nga importi. Dhenie automjetesh me qera. Mbledhje, depozitim, shkaterrim I mjeteve rrugore ose I pjeseve te tyre te da)

Gjirokaster ALL

SEJAT BIHUCI

K33111662K
(Transport udhëtarësh, mallrash për të tretë e me qera. Bar-kafe, lavazho. Organizime ture guidash turistike. Servis automjetesh. Sherbime funerale.)

Gjirokastër ALL

Kreshnik Seferi

K33111665L
(Ne fushen e transportit te udhetareve.)

Gjirokaster ALL

Ardiana Gjini

K33615401G
(Shërbim disenjator.)

Fier ALL

FERIDE GJONA

K33707620K
(Bar-bufe.)

Pogradec ALL

LULJETA SHKULLAKU

K33707671H
(Rimbushje elektronike, shërbime telefonike, internet, aksesore telefoni.)

Pogradec ALL

BEQIR CENE

K33707875F
(Bar - Bufe, Restorant.)

Sarande ALL

ALI VESELI

K33708276F
(Tregtim gazi e pjesë këmbimi, servis automobilash, artikuj industrial, tregti me pakicë të detergjenteve dhe klorit, druve të zjarrit, punime të ndryshme në fushën e ndërtimit si gërmime, suvatime, iz)

Kruje ALL

FATMIR BRINJA

K33708871B
(Farmaci bujqesore, plehra kimike.)

Vlorë ALL

ALBERT DOKU 

K33710231Q
(Tregti artikuj te ndryshem elektrike dhe hidraulike.Sherbime riparimi dhe lyerje,tregti me pakice kancelari, tregti me pakice artikuj te ndryshem industrial, plehra kimike dhe pesticide.Disinfektim i ambjenteve)

Durrës ALL

BESNIK BEDAJ

K33710978E
(Tregti me pakicë e materialeve të ndërtimit, vegla pune, materiale elektrike, hidraulike, bulloneri, bojra.)

Vlorë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni