Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Status: Ç’regjistruar
Rezultate gjithsej: 131

Akil Rajdho

L51609027N
(Sherbime IT, konsulence dhe programim.)

Tiranë ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

CCL ALBANIA

L32005015V
(Call center.Aktivitet i telemarketingut (web call center). Shitje online. Qendre prenotimi dhe sherbimesh turistike. Sherbim klienti. Aktivitet dhe analize statistike dhe konsultime te pergjithshme brenda dhe j)

Tiranë 32156117 ALL

GBA ALB

L41623002F
(Aktivitet ne promovimin dhe zhvillimin e pasurive te paluajtshme ne sektorin turistik-rezidencial, operacione tregtare, industriale, financiare, mobiliare dhe imobiliare, agjensi vleresimi mjedisor. Import eksp)

Tiranë ALL

JOGI CO

K83409401V
(Veprimtari ne fushen e ndertimit,projektim,zbatim te objekteve civile e industriale nen e mbi 10 kate,rruge,ura,vepra arti,portuale,hidraulike e hidroteknike,punime restaurimi,karpetierie,sherbime publike,impor)

Fier ALL

Bojan Ajkoviq

L62105042B
(Ndërmjetesime tregtare, promocion, marketing. Import eksport, tregti me shumice dhe pakice te mallrave te ndryshem industriale, bujqesore, materiale ndertimi, hidraulike, elektrike , hidrosanitare, produkte, s)

Tiranë ALL

ARTUR BALLA

L48027501U
(Fastfood)

Lezhe ALL

Bledar Lilo

L67505001K
(Mbareshtim gjedhi.)

Korçe ALL

Albanian Petro Consulting

K92114011T
(Konsulence teknike, ndermjetesimi tregtar, studim tregu, studime legjislacioni ne lidhje me industrine e naftes. Import-eksport, tregtim me shumice e pakice te mallrave te ndryshme industriale, paisje elektroni)

Tirane ALL

Fitore Beci

L61404017A
(Kurse te gjuheve te huaja (anglisht, gjermanisht, italisht, spanjisht, frengjisht), gjuhes shqipe, kurse arti. Kurse per barist dhe kurse per turizem.)

Tirane ALL

DHIMITRAQ GJINI

L31602012V
(Tregti me pakice perde, korniza, grila)

Tirane ALL

Mediterranea Engineering

L61817016A
(Shoqeria ka per objekt te performoje/ofroje sherbime multidisiplinore te lidhura me arktitekturen dhe inxhinierine, urbanistiken dhe peisazhin ,konsulence shkencore e teknike .eksperimentale , analiza teknike d)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni