Skip to contentRezultatet e kerkimit: Forma Ligjore:SH.A Koncesionare/PPP
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

KASTRATI SHA

K21711502V
(Krijimin, instalimin dhe vënien në shfrytëzim te impianteve, stacioneve, reparteve, linjave për tregtimin e hidrokarbureve brenda e jashtë vendit, import-eksport dhe tregti me shumicë të naftës, gazit, )

Durrës 1254826900 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni