Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Forma Ligjore:Person Fizik
Rezultate gjithsej: 1884

SELVI HASA

K36306812U
(Tregeti artikuj te ndryshem.)

Gramsh ALL

MUSTAFA TOCILA

K36306821T
(Tregti artikuj te ndryshem. Organizim eventesh etj)

Elbasan ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

ILIRJAN POSTOLI

K33915001O
(Kancelari, artikuj te ndryshem, mjete shkollore, printera, boje per printera, aksesore kompjuteri, artikuj sportive, lodra, artikuj pikture, detergjente, materiale elektrike.)

Korçë 7215995 ALL

HËNË HILAJ

K32509674K
(Tregtim te mallrave te ndryshem ushqimore dhe industriale. Tregtim te fishekzjarreve. Materiale per dekor, materiale te buta. Lodra dhe libra per femije, materiale sportive.)

Gjirokastër ALL

ORAN FESKO

K32510152B
(Tregti artikuj të ndryshëm industriale dhe elektrike)

Berat 902568 ALL

KOSTA MAJKO

K32513750N
(Tregtim me pakice te velgave te punes, materialeve te ndertimit, paisje elektrike dhe hidraulike. Servis per vegla pune. Sherbime, riparime dyer dhe dritare. Radio nderlidhje.)

Gjirokastër ALL

SHYQYRI MADHAJ

K32513818J
(Bar- kafe, mëmgjezore)

Kavaje ALL

JANAQ CINGA

K32514753T
(TRANSPORT UDHETARESH.)

Gjirokaster ALL

ALQI RUCI

K32514771R
(Bar-Restorant)

Dropull ALL

VASIL KUMARAKU

K32515157U
(Prodhim,perpunim artikuj te ndryshem plasmasi.Tregtim me shumice dhe pakice,import-eksport per mallra te ndryshme industriale,ushqimore,pije,konfeksione,hidrosanitare,hidrauli ke,fruta-perime,elektroshtepiake,p)

Berat ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

DURIM ÇOBO

K32530408R
(Tregtim pjese kembimi.)

Fier 2251187 ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

PETRIT LIKA

K32628215E
(Prodhim, perpunim dhe tregtim druri. Tregtim i te gjitha llojeve te mallrave, materialeve, automjeteve me goma dhe zinxhire te tipeve te ndryshme, makinerive, pajisjeve dhe impjanteve te ndryshme te karakterit )

Elbasan 1066813 ALL

AUREL LUTAJ

K32719402M
(Kancelari, shtypshkrime, fotokopje.)

Fier 238233 ALL

ARTAN LLOZANA

K32731239W
(Veprimtari private per tregtimin e paisjeve elektronike, kancelari te ndryshme si dhe mesimdhenien e kompjuterit. Shitje dhe servis, kancelari, fotokopje, printera, kompjutera, aksesore dhe pajisje elektronike,)

Elbasan 820029 ALL

Zeqo Norra

K33111638O
(Tregeti pjese kembimi .Servis Automjetesh (Makinash).Shitje automjetesh. Blerje automjetesh nga importi. Dhenie automjetesh me qera. Mbledhje, depozitim, shkaterrim I mjeteve rrugore ose I pjeseve te tyre te da)

Gjirokaster ALL

YLLKA NURAJ

K77316205L
(Hoteleri)

Vlore ALL

Halil Gushta 

K77322003N
(Sherbim kulturor skenofonie)

Shkoder ALL

Ramazan Geci

K77405002P
(Projektim, mbikqyrje dhe kolaudim punimesh zbatimi ne ndertim.)

Shkoder ALL

ZENEL LASKU

K31401515R
(Transport mallra te ndryshme me mjet dhe riparime mekanike.Tregti te makinerive dhe traktoreve te ndryshme , pjese kembimi te tyre dhe sherbime dhe lyerje te cdo lloji , etj.Shitje , blerje kamionash .Ndryshime)

Shijak ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

GENTIAN HORIETI

K31427013J
(Import export, tregeti shumice pakice artikuj te ndryshem jo ushqimore. Tregti dhe furnizim me shumice dhe pakice i bojrave te ndryshme, materiale e paisje elektrike, mekanike, elektronike, hidraulike, produkte)

Tiranë 1627201 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni