Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Subjekti eshte person fizik
Rezultate gjithsej: 1177

Xhentil Kupe

M02028007F
(Bar - Kafe)

Tiranë ALL

Genci Duka

M02102022N
(Tregtim i artikujve sportive ,shkollor,mesimore dhe shtypshkrimeve.Tregtim mobiljesh dhe pajisje zyrash. Tregti me pakice i artikujve ushqimore, kozmetike, detergjente, pesticide, vegla pune, kancelarie, kuzhin)

Tirane ALL

Erjon Haska

M02123033S
(Shitje pajisje kompjuterike,Eksport-lmport si dhe tregti te pajisjeve elektronike/informatike, telekomunikacionit,sisteme vezhgimi, akses kontrolli,sisteme kunder zjarri,UPS , pjese te ndryshme kembimi,aksesore)

Tirane ALL

Gentian Trenova

M02205003C
(Mbrojtje Juridike, Konsulence Ligjore)

Tirane ALL

ELVIRA GOGA

M02219012C
(Shitje artikuj te ndryshem, kancelari, shtypshkrime, materiale pastrimi, desinfektimi, materiale te buta, elektrike, hidraulike etj. Sherbime dhe riparime te ndryshme. Pjeskembimi, riparime dhe materilale ndert)

Tirane ALL

Egli Haxhiraj

M02416029K
(Ushtrimi i profesionit të Avokatit. Shitje e kurseve profesionale online si dhe e kurseve Masterclass, konsulencë ligjore, fiskale dhe online marketing. Shërbime ndërmjetësimi në shit-blerjen e pasuriv)

Tiranë ALL

Osman Sulo

M03616201V
(Eksport-import te veshjeve te gatshme dhe gjysem te gatshme dhe konfeksione te ndryshme rrobaqepesie dhe tregtim te ketyre prodhimeve dhe pajisjeve. Tregetim me shumice dhe pakice te gjitha llojeve e konfeksion)

Elbasan ALL

Elsa Hajdari

M03714401D
(Konsulence financiare dhe kontabiliteti.)

Lushnje ALL

Kejvin Gjata

M03818001C
(Kancelari, artikuj elektrike, hidraulike e artikuj te ndryshem. Materiale ndertimi, pastrimi, disifektimi dhe materiale kundra zjarrit.Tregtim i materialeve restauruese, konservuese dhe i solucioneve te veprave)

Korçe ALL

Ahmet Jangulli

M06908701D
(Avokat.Konsulencë juridike të fushave të ndryshme.)

Peshkopi ALL

Besmira Danga

M07809601B
(Pike Grumbullimi dhe Paketimi, Magazine Frigoriferike fruta dhe perime.)

Elbasan ALL

Andrea Shtëpënja (Ish Andrea Dinga)

M08503101D
(Kultivim i pemeve drufrutore.Studim dhe projektim pyjor, zbatim në pyllëzime dhe përmirësime pyjore, shfrytëzim të pyjeve, sistemime malore.)

Berat ALL

ILIR MUSAJ

M09307601D
(Bujtine)

Kukes ALL

Përparim Agimi

M12506803T
(Tregeti me shumice per artikuj te ndryshem industrial e teknologjik ne cdo fushe si; ne ndertim, arsim, shendetesi, ushtri, bujqesi, te konsumit, etj, si dhe sherbime te ndryshme ne fushat e trajtuara me siper.)

Kavaje ALL

Sonila Eskiu

M13004001B
(Bar - Restorant. Sherbime katering. Deliveri. Hoteleri - turizem. Organizim eventesh)

Berat ALL

MARIANO BELLOMARE

M21415010S
(Marketing online, strategji tregtimi online dhe furnizimi i sherbimeve te mesimdhenies ne distance.)

Tiranë ALL

Andi Bakiaj

M22708404U
(Tregtimi me pakice i artikujve industriale, tapete, parkete, mokete, grila, leter murale, rozeta, spote, pvc, etj. import, export,projektime,arredime,punime te ndryshme etj.)

Fier ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni