Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Forma Ligjore:Person Fizik
Rezultate gjithsej: 844

Gezim Hazizi

K92521401O
(Topograf)

Fier ALL

Emiljan Bahja

L58728102I
(Prodhim, tregti me pakice e materialeve te ndertimit.)

Peqin ALL

ARIF MURATI

L11912020A
(Tregtim te imputeve bujqesore.Sherbime te D.D.D. Prodhim e tregtim fidanash e lule natyrale. Tregtim artikuj te ndryshem. Projektim, ndertim, rehabilitim, sherbime te plantacioneve te ndryshme bujqesore.)

Tirane ALL

Shkëlzen Bushgjokaj

L72216031A
(Kancelari dhe sherbime interneti.Import-eksport, tregtim me shumice e pakice te mallrave te ndryshme industriale, ushqimore, artikuj bujqesor dhe blegtorale, paisje elektronike, elektrike, informatike, elektros)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni