Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Forma Ligjore:Person Fizik
Rezultate gjithsej: 1812

ERMAL SHEHU

K31501010T
(Tregtim me pakice artikuj industrial)

Tirane ALL

M&B BOTIME DHE STUDIO GRAFIKE ( ish "MIRANDA GOLECI")

K31517127H
(Studio Grafike dhe Botime)

Tirane ALL

BASHKIM MATA

K31517141T
(Projektim, zbatim të ndërtimeve civile të ndryshëm, tregtim me pakicë të artikujve të ndryshëm.)

Tiranë -66828 ALL

RUSLLAN RUSHIT BEBO

K31531608J
(Tregti artikuj industriale)

Durrës 114242 ALL

Ols Kondo

K31611501L
(Transport udhëtarësh.)

Durrës ALL

SILVANA ABAZI

K62314018J
(Supervizim, kolaudim dhe vleresuesim te pasurive te paluajtshme. Raportime financiare, kryerje bilanci, kontabel i miratuar.)

Tiranë ALL

ARKAD ILIJAZI

K31713070M
(Projektim zbatim, tregti me pakicë, instalime dhe shërbime, import eksport për të gjitha llojet e pajisjeve si me poshtë: Kondiconim, ftohje ngrohje, kaldaja, ventilime, elektrike, hidraulike, pishina, sha)

Tiranë ALL

DHIMITRAQ KOSTA

K31802096W
(Shërbim mirëmbajtje libri. Shtypshkrime, botime të ndryshme.)

Tiranë ALL

DRITAN DURA

K31810040C
(Tregti me pakice pjese kembimi makinash, Agjensi transporti udhetaresh)

Tiranë ALL

ILIRIAN BULKU

K31908022U
(Tregtim artikuj kancelarie , Bojra Printeri Origjinale dhe Kompatibile,Tregtim dhe servis Kompjuteri, Printeri, Fotokopjeje, Shjitje Celulare + aksesore dhe Riparime. Shitje dhe montim Kamera Sigurie, Shtypshkr)

Tiranë ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

FATMIR XHAFERI

K32104003S
(Shitje librash, revista, broshura, kancelari etj. Botime të ndryshme me karakter letrar, shkencor, periodik, broshura dhe të gjitha produktet që lidhen me botimin, revista të ndryshme, materiale të printua)

Tiranë 2628695 ALL

Majlind Lamçe 

K81517019P
(Punime të specializuara të ndërtimeve, kancelari, tregtim mallrash dhe materiale, transport mallrash, tregtim pjesë këmbimi për automjete, vajra lubrifikante dhe materiale të tjera për automjete. Transp)

Tiranë ALL

Ariana Shkora

K81517507A
(Tregti bojra printeri dhe materiale kancelarie)

Durres ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

ERVIS XHELO

K73207206J
(Shitje dhe servis pajisjesh elektronike.Shperndarje interneti , internet -kafe, kacelari. Prodhim, perpunim dhe tregetim druri. Tregtim i te gjitha llojeve te mallrave, materilaeve, automjeteve me goma dhe zinx)

Elbasan 1057247 ALL

Durim Berisha

K73410801D
(Transport Udhetaresh)

Kavaje ALL

ALMA BUNDO

K74128202M
(Tregti te artikujve te konsumit te gjere, shtypshkrimeve, kancelarive, materialeve te buta, detergjenteve e materialeve te pastrimit.Tregti e materialeve me perdorim mjekesor,materiale mjekimi,aparaturave mjeke)

Tiranë ALL

Tauland Hajdini

L33512404N
(Shërbime interneti dhe telefonike, kabllor. Qepje dhe rregullime te veshjeve te ndryshme.)

Roskovec ALL

Fredi Vërdova

L33704601N
(Furre buke,prodhim dhe tregtim te produkteve te brumit dhe sheqerit ,nenprodukteve te brumit, pastiçeri, byrek, pica ,sanduiç, amareta, akullore, torta, embelsira, pije freskuese dhe qumesht.)

Korçë -2418407 ALL

Edvin Selimaj

L33804805O
(Tregti me pakicë e bojërave.)

Vlorë ALL

Ferdinant Konda

L34015402A
(Shërbime në pastrime dhe gjelbërim)

Fier ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni