Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Forma Ligjore:Person Fizik
Rezultate gjithsej: 1829

Elis Lena

L22201008A
(Grumbullim skrapi dhe grumbullim metali me ngjyrë)

Tiranë ALL

Vangjel Zabiku

L22205503K
(Mbikqyrje e kolaudim i punimeve të ndërtimit.)

Durres ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

Besnik Baku

L22306024K
(Shitje me pakice te artikujve promocionale, stampime dhe magazinim. Sherbime per organizim eventesh dhe fushata promocioni.)

Tiranë 2419585 ALL

Aldo Isaj

L22520206I
(Tregti me pakice pjese kembimi dhe artikuj industriale. Transport per nevoja te aktivitetit)

Elbasan ALL

Sofije Topuzi 

L22705203H
(Mbikqyrje, kolaudim punimesh ndertimi.)

Elbasan ALL

Ahmet Lëngu 

L23710804J
(Servis, gomisteri, transport uji.)

Sarandë ALL

Vjolanda Balani 

L23724801J
(Bar-kafe)

Konispol ALL

ARTAN HOXHA

L24218001K
(Projektim, mbikqyrje e kolaudim punimesh zbatimi.)

Korçë ALL

Limona Nehanaj 

L27222008A
(Import-Eksport,tregtim me pakice automjetesh te perdorura,pjese kembimi. Makina me qera dhe makineri.)

Shkodër 340848 ALL

Kastriot Begaj

L28202601U
(Mbikqyrje, kolaudim, projektim, zbatim, ekspert privat zjarrfikes.)

Librazhd ALL

Hyserion Shupe

L28527001D
(Pikë për therje)

Korçë ALL

Liridona Brahaj

L28723602K
(Tregtim artikuj te ndryshem dhe sherbime,kancelari,tregtim libra,gazeta,artikuj shkollor,dru zjarri,mirembajtje,lyerje dhe riparime,sherbime te ndryshme ndertimi,riparime elektrike,elektronike,lojra te ndryshme)

Kukës ALL

Jetmira Zeqa

L28824301P
(Fabrikimi i bukës, i brumërave të freskëta dhe të ëmbëlsirave. Tregti artikuj të ndryshëm.)

Pukë ALL

Raimonda Rakipi

L31315005C
(Rrobaqepsi, riparime te ndryshme. Qepje perdesh, metrazhe, aksesore perdesh, grila dhe sherbime te ndryshme)

Tirane ALL

Xhekiola Beqiri

L31518004P
(Vleresues i pasurive te paluajtshme, punime inxhinjerike ne fushen e hidroteknikes dhe inxhinjerise se ndertimit, pergatitje preventivash dhe projektime. Hartimin e raporteve te vleresimit te ndikimit ne mjedis)

Tiranë ALL

Valbona Xhelili

L31610010A
(Video, dizanj, shtypshkrime, promovime.Shtepi kinematografike. Prodhimi dhe shperndarja ne Shqiperi dhe jashte kufijve te saj te filmave artistike te metrazhit te gjate, te mesem dhe te shkurter, te dokumentare)

Tirane ALL

Emona Morina

L31622010N
(Shitje me pakice te produkteve ushqimore.Parkim.Sherbime me karrotrec.Tregtim skrapi.Transport mallrash per te trete. Tregtim pajisje te ndryshme elektrike, hidraulike, elektronike e pjese këmbimi.)

Tirane ALL

Mirjan Niço 

L32002002V
(Sherbime dhe shitje te materialeve te pajisjeve elektronike, IT, aksesore te fibrave optike (FO), module per burimet e ushqimit elektrik dhe stabilizotore, UPS deri ne 100kVA, inverter, bateri te kapaciteteve t)

Tiranë ALL

DHIONIS VISOKA 

L32224011V
(Tregti me pakice fruta, perime, produkte ushqimore te konservuara etj.)

Tiranë ALL

Mimoza Boraj 

L32304092L
(Projektim, mbikqyrje, kolaudim, vleresim i pasurive te paluajteshme.)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni