Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Status: Ç’regjistruar
Rezultate gjithsej: 186

Shpëtim Bekteshi

L76306003B
(Tregtim artikuj te ndryshem kancelarie,artikuj shkollore,paisje zyre,shtypshkrime,mjete pastrimi,detergjente etj,shitje dhe riparime paisjesh elektronike te ndryshme,kompjuterike,fotokopje dhe sherbime te ndrys)

Shkoder ALL

Engjëll Kita

L53413406K
(Lavazho)

Patos ALL

Ardian Merqinja

L63418001S
(Tregti artikuj te ndryshem industriale elektronike dhe lojra te ndryshme kompjuterike)

Berat ALL

RAIF LUMI

K73927401K
(Projektues, kolaudim, mbikqyrje.)

Lushnje ALL

EDMOND ELEZAJ

L42220007U
(Riparime, sherbime dhe shitje me pakice pajisje elektrike, elektronike, informatike, makineri motorrike pune dhe transporti, industriale dhe civile etj. Prodhim, asamblim, panele te kontrollit elektrike, automa)

Tirane ALL

Adrijana Luzi

L82406043C
(Sherbime financiare, Sherbime marketingu, sherbime IT. Mirmbajtje te paisjeve elektronike. Kompletim te ambjenteve te ndryshme dhe objekteve te rendesise se vecante me fikse zjarri, sistem hidrik zjarrfikes te )

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni