Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Subjekti eshte person fizik
Rezultate gjithsej: 1170

GANI ZENELAJ

K31623106S
(Prodhim mobiljesh, arredim zyrash. Tregtim mobiljesh dhe artikuj te ndryshem.)

Tirane ALL

 AGRON TUKU 

K31705046W
(Tregtim te artikujve te ndryshem me shumice e pakice,si industrial,ushqimor,konfeksione frutaperime,elektrike,shkollore,kozmetike,tekstile,servis automjetesh,pjese kembimi.hapje bar-kafe.)

Tirane ALL

ARKAD ILIJAZI

K31713070M
(Projektim zbatim, tregti me pakicë, instalime dhe shërbime, import eksport për të gjitha llojet e pajisjeve si me poshtë: Kondiconim, ftohje ngrohje, kaldaja, ventilime, elektrike, hidraulike, pishina, sha)

Tiranë ALL

Lefter Bezatlliu

K31802028M
(Tregtim me shumicë të artikujve të ndryshëm shkollor (arsimi para shkollor, arsimi 9-vjeçar dhe arsimi i mesëm). Tregtim me shumicë të materialeve të ndryshme për arsimin profesional. Tregtim të mjet)

Tiranë 614288 ALL

DHIMITRAQ KOSTA

K31802096W
(Shërbim mirëmbajtje libri. Shtypshkrime, botime të ndryshme.)

Tiranë ALL

DRITAN DURA

K31810040C
(Tregti me pakice pjese kembimi makinash, Agjensi transporti udhetaresh)

Tiranë ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

ALMIRO GURAKUQI

K31823027R
(Stomatolog. Laborator dentar.)

Tirane 1006706 ALL

ILIRIAN BULKU

K31908022U
(Tregtim artikuj kancelarie , Bojra Printeri Origjinale dhe Kompatibile,Tregtim dhe servis Kompjuteri, Printeri, Fotokopjeje, Shjitje Celulare + aksesore dhe Riparime. Shitje dhe montim Kamera Sigurie, Shtypshkr)

Tiranë ALL

Shkëlqim Brahilika

K31910016J
(Tregtimin e artikujve të ndryshëm si industriale, ushqimore, konfeksione, fruta-perime, kozmetike, shkollore, elektrike, elektronike, mobileri, bar kafe, restorant, hotel, ushqim social, bilardo, motel, trans)

Tiranë 216224 ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

FATMIR XHAFERI

K32104003S
(Shitje librash, revista, broshura, kancelari etj. Botime të ndryshme me karakter letrar, shkencor, periodik, broshura dhe të gjitha produktet që lidhen me botimin, revista të ndryshme, materiale të printua)

Tiranë 2628695 ALL

SILVANA GJIKDHIMA

K32202008F
(Eksperte Kontabël e Autorizuar)

Tirane ALL

Kujtim Drizari 

K32409020T
(Botime, tipografi, redaktime, përkthime. Hapje dhe botim Gazete, Media Online, Studio Grafike-Dizajn, ideim, konceptim, realizime dekorative. Printime, shtypshkrime, broshura, katalogë, publikime. Stampime, d)

Tiranë ALL

ELDA ZEKAJ

K32506641T
(Librari)

Gjirokaster ALL

Hikmet Abazaj ( ish "HYQMET ABAZI" )

K32506865I
(Bar-Bufe)

Rrogozhine ALL

ALIQI KICAQI

K32508643W
(Tregti ne njesi.)

Gjirokastër ALL

KOSTANDIN KOLLA

K32508664V
(Sherbime restorant.Hotel)

Gjirokaster ALL

HËNË HILAJ

K32509674K
(Tregtim te mallrave te ndryshem ushqimore dhe industriale. Tregtim te fishekzjarreve. Materiale per dekor, materiale te buta. Lodra dhe libra per femije, materiale sportive.)

Gjirokastër ALL

ORAN FESKO

K32510152B
(Tregti artikuj të ndryshëm industriale dhe elektrike)

Berat 902568 ALL

SOKRAT BARUTA

K32510675A
(Punime hekuri.)

Gjirokaster ALL

Ilirjan Manka 

K32513150A
(Shtypshkrime, tregti artikuj të ndryshëm, botime librash.)

Berat 244408 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni